Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 3 Cabrio (E46) 2000 autó izzó

A BMW 3 Cabrio (E46) a 3-as sorozat egyik legstílusosabb és legnépszerűbb változata, amely 2000 és 2006 között készült. Ez a kabrió változat a sportos vezetési élményt ötvözi a nyitott tetős autózás szabadságával, így különösen vonzó választás azok számára, akik szeretnék élvezni a szél és a napfény élményét minden út során. Az E46 Cabrio megőrizte a BMW klasszikus dizájnját, miközben modern és kifinomult megjelenést kínált.

Az E46 Cabrio motorválasztéka széles skálát ölelt fel, a négyhengeres és hathengeres benzines motoroktól a dízelmotorokig. Az alapmodellek, mint a 318Ci és a 320Ci, 1,9 és 2,0 literes motorokkal rendelkeztek, amelyek 118 és 150 lóerőt biztosítottak. A sportosabb hathengeres modellek, mint a 323Ci, 325Ci és 330Ci, 2,5-től 3,0 literig terjedtek, 170 és 231 lóerő közötti teljesítménnyel, amelyek kiváló vezetési élményt nyújtottak. A csúcsteljesítményt az M3 modell biztosította, amely 3,2 literes soros hathengeres motorja 343 lóerőt produkált, és mindössze 5,5 másodperc alatt gyorsult fel 0-ról 100 km/h-ra.

A világítástechnika az E46 Cabrio esetében is fejlett volt. Az alapfelszereltség részét képezték a halogén tompított és távolsági fényszórók, de sok modellnél elérhetők voltak a Xenon fényszórók is, amelyek jobb látási viszonyokat biztosítottak éjszaka. Az E46 modellek LED-es helyzetjelző lámpákkal is rendelkeztek, amelyek modern megjelenést és jobb láthatóságot kínáltak. Az indexlámpák P21W izzókkal, míg a hátsó lámpák P21/5W izzókkal voltak felszerelve. Az E46 világításának optimalizálásához ajánlott az Osram, Philips vagy Lucas izzók használata, amelyek megfelelő fényerőt és hosszú élettartamot biztosítanak.

Az E46 Cabrio belső tere prémium anyagokkal és ergonomikus kialakítással készült, amely kényelmet és luxust sugárzott. Az autó műszerfala és középkonzolja intuitív és könnyen kezelhető volt, amelyet a vezetőközpontú kialakítás még élvezetesebbé tett. A sportos ülések és a kiváló minőségű anyagok minden utazást kényelmessé és élvezetessé tettek. A kabrió tető könnyen kezelhető volt, és a nyitott tetős vezetési élmény különleges érzést nyújtott minden úton.

Az E46 Cabrio modell biztonsági szempontból is kiemelkedő volt a maga korában. Az autó merev karosszériája és a fejlett felfüggesztési rendszerek biztosították az utasok védelmét és a kiváló úttartást. A modell későbbi változatai már olyan biztonsági funkciókkal is rendelkeztek, mint az ABS (blokkolásgátló fékrendszer), az első és oldalsó légzsákok, valamint az elektronikus stabilitáskontroll (ESC), amelyek tovább növelték a vezetés biztonságát.

Az E46 Cabrio különleges státuszt vívott ki magának az autósportban is, különösen a túraautó-versenyeken. Az E46 M3 több versenyt és bajnokságot nyert meg, beleértve a Német Túraautó-bajnokságot (DTM) és az Európai Túraautó-bajnokságot (ETCC), ahol a modell megbízhatósága és teljesítménye révén dominált.

A BMW 3 Cabrio (E46) egy időtálló klasszikus, amely a sportosságot és a nyitott tetős vezetési élményt ötvözi, így minden út felejthetetlen élményt nyújt a vezető számára. Az E46 modell öröksége ma is él, és a rajongók körében a BMW egyik legkedveltebb és legkeresettebb kabriója.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket