Garancia

Garancia Judit
Garancia gombok
Garancia Judit

A Lumenet® által forgalmazott izzók és egyéb termékek nem tartoznak a kötelező jótállás hatálya alá, azaz a 151/2003. Korm. rendelet által biztosított 1 éves jótállási idő ezekre nem vonatkozik. A termékek között azonban több olyan található, melyre az adott gyártó (pl.: Osram, Philips, Eglo), vagy a maga a Lumenet® önkéntes jótállást vállal.

Az önkéntes jótállás lényege, hogy a fogyasztó számára a jogszabályokon felül biztosított jogon túl lehetőséget ad a hibás termékekkel kapcsolatos problémák megoldására.


Önkéntes jótállásunk céges vásárlók (nem fogyasztónak minősülő vásárlók) esetében is érvényes, azonban a vállalt garanciális időben eltérések lehetnek bizonyos termékek esetében. A jótállási időtartamok a termékek adatlapján kerültek feltüntetésre a garanciális információk között.

Sem a gyártók (Osram, Philips, GE), sem mi nem tudunk jótállást vállalni az autóizzókra (kivéve: Osram Ultra Life sorozat), mert azok élettartama az autó feszültségszintjétől függ.

Nem tudunk továbbá jótállást vállalni a hagyományos és halogén izzókra és speciális fényforrásokra, mert azok élettartama szintén a működtető feszültségtől függ.

Önkéntes jótállásunk kizárólag az általunk eladott termékekre érvényes, mely tényt minden garancia bejelentéskor vizsgálunk. Amennyiben a terméken szereplő gyártói kód nem egyezik az általunk eladott termék elektronikusan rögzített kódjával, fenntartjuk a jogot az önkéntes jótállás visszautasítására. Amennyiben bizonytalan vagy, valamely termék önkéntes jótállási idejével kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. 

Az Otthongarancia szolgáltatással jelölt termékek esetében, ha a vásárlás kiszállítással történt, a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban felmerült szállítási költségeket mi álljuk, rendelésenként 1 alkalommal.

Otthongarancia szolgáltatásunkkal egyedi áras, mennyiségi kedvezményes, közületi használatra szánt de nem professzionális terméket vásárlók nem élhetnek. 

Ha az általad vásárolt termék meghibásodott, a lenti adatok megadásával tudod azt jelezni felénk. Az ügyintézés további lépéseivel kapcsolatban kollégánk keresni fog a megadott elérhetőségek valamelyikén.  

Mivel a világ legnagyobb fényforrás gyártói folyamatosan fejlesztik termékeiket, fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a korábban vásárolt termék „utódját”, azaz egy jellemzően azonos fogyasztású, azonos színhőmérsékletű, azonos formájú, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerűbb terméket küldjünk Neked.

Fontos! Ügyfélszolgálti munkatársaink bejelentésedet 1-2 munkanap alatt dolgozzák fel.


Név
A rendelésnél használt e-mail cím
Meghibásodott termékhez kapcsolódó rendelésszám (555-)
Telefonszámod (06 előtag nélkül)
Meghibásodott termék(ek) pontos neve
Meghibásodott termék(ek) darabszáma
A hiba leírása
A hibás termék visszajuttatásának módja

Otthongarancia szolgáltatást veszek igénybe, küldjetek futárt a termékért

1.490 Ft ellenében küldjetek futárt a termékért

Beviszem a Lumenet Kft. üzletébe (1163 Budapest Cziráki út 26-32.)

Postával/futárszolgálattal visszaküldöm a Lumenet Kft címére (1163 Budapest, Cziráki u. 26-32)

Ha elszállítást szeretnél, mikor érkezzen a futár a csomagért?
Milyen címre szállítsuk ki a csereterméket? (Igény esetén honnan szállítsuk el)
Kép a termékről (ha látható a hiba - pl. törés, repedés, akkor mindenképpen csatolj képet a hibás részről!)
  Osram CL A 60 9W/2700K E27 806lm LED - 60W izzó kiváltására
1.270 Ft
Akció: 549 Ft
Az akció kezdete: 2019.12.02
Visszavonásig
  Osram CL B 60 7W/2700K E14 806lm LED  - 60 Wattos izzó kiváltására
1.590 Ft
Akció: 890 Ft
Az akció kezdete: 2019.12.02
Visszavonásig
Garancia gombok

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.  |   Pályázat    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garanciális ügyintézés   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®