Garancia

Prémium garancia
Prémium garancia

6 hónap pénzvisszafizetési garancia majdnem minden LED termékre és minden lakásvilágítási termékre

Amennyiben valami oknál fogva nem váltja be az hozzá fűzött reményeket a lakásvilágítás, a LED  kategóriánkban lévő termékek bármelyike*, nincs más dolgod, mint jelezni nekünk az alábbi űrlapon. Nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot, nem fogjuk szóvá tenni, ha használtad a nálunk vásárolt terméket: amint a termék beérkezik hozzánk, 8 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra.

Probléma a visszaküldés? Ebben is segítünk, ha kéred 990 Forintért elhozzuk Tőled a visszaadni kívánt terméket. Vállalkozás nevére vásároltál? Nem gond: ezt az árucsere garanciát fogyasztók körébe nem tartozó – céges vásárlások esetében is biztosítjuk maximum bruttó 200 000 összértékig.

*Fontos: autó LED fényforrásra 30 nap pénzvisszafizetési garancia érvényes, de ezt minden esetben feltüntetjük a termék saját oldalán


 

1 hónap pénzvisszafizetési garancia minden más termékre

Amennyiben valami oknál fogva nem váltja be az hozzá fűzött reményeket egyéb kategóriáinkban lévő (kivéve: speciális fényforrás és izzó/halogén izzó kategóriákban lévő) termékek bármelyike, nincs más dolgod, mint jelezni nekünk az alábbi űrlapon. Nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot, nem fogjuk szóvá tenni, ha használtad a nálunk vásárolt terméket: amint a termék beérkezik hozzánk, 8 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra.

Probléma a visszaküldés? Ebben is segítünk, ha kéred 990 Forintért elhozzuk Tőled a visszaadni kívánt terméket. Vállalkozás nevére vásároltál? Nem gond: ezt az árucsere garanciát fogyasztók körébe nem tartozó – céges vásárlások esetében is biztosítjuk maximum bruttó 200 000 összértékig!

 Önkéntes jótállás részletei a Lumeneten

 

A Lumenet® által forgalmazott izzók és egyéb termékek nem tartoznak a kötelező jótállás hatálya alá, azaz a 151/2003. Korm. rendelet által biztosított 1 éves jótállási idő ezekre nem vonatkozik. A termékek között azonban több olyan található, melyre az adott gyártó (pl.: Osram, Philips, Eglo), vagy a maga a Lumenet® önkéntes jótállást vállal. Az önkéntes jótállás lényege, hogy a fogyasztó számára a jogszabályokon felül biztosított jogon túl ad lehetőséget a hibás termékekkel kapcsolatos problémák megoldására.

Önkéntes jótállásunk céges vásárlók (nem fogyasztónak minősülő vásárlók) is érvényes. A jótállási időtartamok a termékek adatlapján kerültek feltüntetésre. Sem a gyártók (Osram, Philips, GE), sem mi nem tudunk jótállást vállalni az autóizzókra (kivéve: Osram Ultra Life sorozat), mert azok élettartama az autó feszültségszintjétől függ.

Nem tudunk továbbá jótállást vállalni a hagyományos és halogén izzókra és speciális fényforrásokra, mert azok élettartama szintén a működtető feszültségtől függ.

Önkéntes jótállásunk kizárólag az általunk eladott termékekre érvényes, mely tényt minden garancia bejelentéskor vizsgálunk. Amennyiben a terméken szereplő gyártói kód nem egyezik az általunk eladott termék elektronikusan rögzített kódjával, fenntartjuk a jogot az önkéntes jótállás visszautasítására. Amennyiben bizonytalan vagy, valamely termék önkéntes jótállási idejével kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. Nálunk vásárolt termék önkéntes jótállási időn belüli meghibásodás jelzését kizárólag az alábbi űrlapon fogadjuk
 
Prémium garancia (0 Forintos Otthongarancia) - LED, autós LED termékekre

 

Nem lesz rá szükség. De, ha mégis, álljuk a szállítási költségeket.

A „0 Forintos Otthongarancia" szolgáltatást azon vásárlóink részére biztosítjuk, akik az adott termék jelölt „otthongarancia” időtartamán belül, kiszállítással történő vásárlást bonyolítottak le a Lumenet® online felületén, és a megvásárolt termék(ek) egyedi (egység) ára eléri az 1.000 Ft-ot.

"0 Forintos Otthongarancia" szolgáltatásunk a LED, vagy az autó LED kategóriánkban lévő termékek bármelyikére* érvényes magán és céges vásárlóknak egyaránt. Az önkéntes jótállás időtartama a termékoldalakon található (Osram LED Star sorozat: 3 év, Osram Parathom sorozat: 4 év, Osram Parathom Pro sorozat: 5 év, Philips Corepro: 3 év, Philips Master sorozat: 5 év).

*Néhány autó LED fényforrásra 30 nap pénzvisszafizetési garancia érvényes, de ezt minden esetben feltüntetjük a termék saját oldalán! Azért, hogy könnyebben tájékozódj, ezeket össze is gyűjtöttük egy külön oldalra, melyet IDE KATTINTVA érhetsz el.


Vállalkozás nevére vásároltál? Nem gond: 0 Forintos Otthongarancia szolgáltatásunk fogyasztók körébe nem tartozó – céges vásárlások esetében is biztosítjuk.

A "0 Forintos Otthongarancia" szolgáltatásunk kizárólag magyarországi szállítási címre rendelt termékek, szintén magyarországi címen történő cseréjére vonatkozik megrendelésenként 1 (egy) alkalommal. Célszerű a megrendelés visszaigazolást elektronikus levelezésében megtartani, hiszen így könnyen tudod ellenőrizni a vásárlás dátumát és a rendelésszámot.

A hibabejelentés után legkésőbb 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a garanciális termék kiszállításnak időpontja és az esetleges szükséges egyeztetés kapcsán. A leegyeztetett időpontban futárunk otthonodban tételesen átveszi Tőled a meghibásodott termék(ek)et és szintén tételesen átadja az új termék(ek)et. Mivel a világ legnagyobb fényforrás gyártói folyamatosan fejlesztik termékeiket, fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a korábban vásárolt termék „utódját”, azaz egy jellemzően azonos fogyasztású, azonos színhőmérsékletű, azonos formájú, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerűbb terméket küldjünk Neked.

A "0 Forintos Otthongarancia" szolgáltatásunkkal egyedi áras, mennyiségi kedvezményes, közületi használatra szánt de nem professzionális terméket vásárlók nem élhetnek!

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®