Új jelszót kérek

Garancia

Olvasd végig ezt az oldalt, különben úgy sem hiszed el..Tudjuk, hogy mit árulunk, ezért bátran kínálunk Neked olyan garanciákat, amelyekkel még aligha találkozhattál:
6 hónap árucsere garancia minden LED termékre és minden lakásvilágítási termékre

Amennyiben valami oknál fogva nem váltja be az hozzá fűzött reményeket a lakásvilágítás, a LED, vagy az autó LED kategóriánkban lévő termékek bármelyike, nincs más dolgod, mint jelezni nekünk az alábbi űrlapon. Nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot, nem fogjuk szóvá tenni, ha használtad a nálunk vásárolt terméket: amint a termék beérkezik hozzánk, 8 napon belül levásárolható kupon formájában jóváírjuk a termék árát, melyet utána bármely más termékünkre levásárolhatsz a Lumeneten a kiállítástól számított 365 napig. Probléma a visszaküldés? Ebben is segítünk, ha kéred 990 Forintért elhozzuk Tőled a visszaadni kívánt terméket. Vállalkozás nevére vásároltál? Nem gond: ezt az árucsere garanciát fogyasztók körébe nem tartozó – céges vásárlások esetében is biztosítjuk maximum bruttó 200 000 összértékig:6 hónapos árucsere bejelentés

1 hónap árucsere garancia minden más termékre


Amennyiben valami oknál fogva nem váltja be az hozzá fűzött reményeket egyéb kategóriáinkban lévő (kivéve: speciális fényforrás és izzó/halogén izzó kategóriákban lévő) termékek bármelyike, nincs más dolgod, mint jelezni nekünk az alábbi űrlapon. Nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot, nem fogjuk szóvá tenni, ha használtad a nálunk vásárolt terméket: amint a termék beérkezik hozzánk, 8 napon belül levásárolható kupon formájában jóváírjuk a termék árát, melyet utána bármely más termékünkre levásárolhatsz a Lumeneten a kiállítástól számított 365 napig. Probléma a visszaküldés? Ebben is segítünk, ha kéred 990 Forintért elhozzuk Tőled a visszaadni kívánt terméket. Vállalkozás nevére vásároltál? Nem gond: ezt az árucsere garanciát fogyasztók körébe nem tartozó – céges vásárlások esetében is biztosítjuk maximum bruttó 200 000 összértékig:


30 napos árucsere garancia bejelentés


 


Prémium garancia


Nem lesz rá szükség. De, ha mégis, álljuk a szállítási költségeket. A „0 Forintos Otthongarancia szolgáltatást” azon vásárlóink részére biztosítjuk, akik az adott termék jelölt „otthongarancia” időtartamán belül, kiszállítással történő vásárlást bonyolítottak le a Lumenet online felületén. Otthongarancia szolgáltatásunk a LED, vagy az autó LED kategóriánkban lévő termékek bármelyikére érvényes magán és céges vásárlóknak egyaránt. Az önkéntes jótállás időtartama a termékoldalakon található (Osram LED Star sorozat: 3 év, Osram Parathom sorozat: 4 év, Osram Parathom Pro sorozat: 5 év, Philips Corepro: 3 év, Philips Master sorozat: 5 év). Nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot, amint a termék beérkezik hozzánk, 8 napon belül visszautaljuk Neked a teljes vételárat az Általad megadott bankszámlaszámra. Vállalkozás nevére vásároltál? Nem gond: otthongarancia szolgáltatásunk fogyasztók körébe nem tartozó – céges vásárlások esetében is biztosítjuk:


Otthongarancia bejelentés LED termékek esetén

A bejelentőlap kitöltése után munkatársaink a lehető legrövidebb időn, jellemzően a következő munkanapon felveszik Veled a kapcsolatot. A 0 Forintos Otthongarancia szolgáltatásunk kizárólag magyarországi szállítási címre rendelt termékek, szintén magyarországi címen történő cseréjére vonatkozik. A 0 Forintos Otthongarancia szolgáltatással biztosított termékeink figyelemmel kisérése céljából érdemes tehát megőrizned a számlát, de nem feltétel, hiszen azt magunk is ellenőrizni tudjuk. Mindenképpen célszerű azonban a megrendelés visszaigazolást elektronikus levelezésében megtartani, hiszen így könnyen tudod ellenőrizni a vásárlás dátumát és a rendelésszámot.
A hibabejelentés után legkésőbb 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a garanciális termék kiszállításnak időpontja és az esetleges szükséges egyeztetés kapcsán. A leegyeztetett időpontban futárunk otthonodban tételesen átveszi Tőled a meghibásodott termék(ek)et és szintén tételesen átadja az új termék(ek)et. Mivel a világ legnagyobb fényforrás gyártói folyamatosan fejlesztik termékeiket, fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a korábban vásárolt termék „utódját”, azaz egy jellemzően azonos fogyasztású, azonos színhőmérsékletű, azonos formájú, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerűbb terméket küldjünk Neked.Önkéntes jótállás részletei a Lumeneten

A Lumenetet működtető Lumenet Kft. által forgalmazott izzók és egyéb termékek nem tartoznak a kötelező jótállás hatálya alá, azaz a 151/2003. Korm. rendelet által biztosított 1 éves jótállási idő ezekre nem vonatkozik. A Lumenetet működtető Light1 Shop Kft. által forgalmazott termékek között azonban több olyan található, melyre az adott gyártó (pl.: Osram, Philips, Eglo), vagy a maga a Lumenet Kft önkéntes jótállást vállal. Az önkéntes jótállás lényege, hogy a fogyasztó számára a jogszabályokon felül biztosított jogon túl ad lehetőséget a hibás termékekkel kapcsolatos problémák megoldására. Önkéntes jótállásunk céges vásárlók (nem fogyasztónak minősülő vásárlók) is érvényes. A jótállási időtartamok a termékek adatlapján kerültek feltüntetésre. Sem a gyártók (Osram, Philips, GE), sem mi nem tudunk jótállást vállalni az autóizzókra (kivéve: Osram Ultra Life sorozat), mert azok élettartama az autó feszültségszintjétől függ. Nem tudunk továbbá jótállást vállalni a hagyományos és halogén izzókra és speciális fényforrásokra, mert azok élettartama szintén a működtető feszültségtől függ. Önkéntes jótállásunk kizárólag az általunk eladott termékekre érvényes, mely tényt minden garancia bejelentéskor vizsgálunk. Amennyiben a terméken szereplő gyártói kód nem egyezik az általunk eladott termék elektronikusan rögzített kódjával, fenntartjuk a jogot az önkéntes jótállás visszautasítására. Amennyiben bizonytalan vagy, valamely termék önkéntes jótállási idejével kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. Nálunk vásárolt termék önkéntes jótállási időn belüli meghibásodás jelzését kizárólag az alábbi űrlapon fogadjukGarancia bejelentés
A bejelentőlap kitöltése után munkatársaink a lehető legrövidebb időn, jellemzően a következő munkanapon felveszik Veled a kapcsolatot.

 

 

Árucsere szolgáltatásunk kizárólag online rendelés esetén érvényesíthető. A szaküzletünkben a webshopban leadott rendelés nélkül történő vásárlás esetén a hagyományos vásárlásra jellemző 3 munkanapos elállási jogot tudjuk biztosítani.

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep   |   Minden jog fenntartva.   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®