Belépés
Termékek
Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Philips Hue Bluetooth

 


 

Philips Hue - az új barátod!

 A Philips Hue intelligens otthoni okos világítás, jelenleg a világítástechnikai piacon vezető és követendő pozíciót tölt be. Ha terveid között szerepel, hogy korszerűsítenéd, még energiatakarékosabbá, ill. kellemesebb hangulatúvá varázsolnád otthonod, a Philips Hue csalódásmentes, hibátlan döntés lesz.

Mi az a Philips Hue?

 A Philips Hue otthonod fényeiről gondoskodik, melyeket csoportosíthatsz, irányíthatod a távolból (okos készülékre letöltött applikáció közreműködésével), állíthatod fényerejét, fényszínét - és hőmérsékletét, időzítheted, hang vezérelheted és összehangolhatod kedvenc zenéddel vagy játékoddal. A lehetőségek tárházának csak a képzeleted szabhat határt. Minden egyes fényforrás vezeték nélkül csatlakozik a Philips Hue Bridge -hez, (központi egység) amit az otthoni internet kapcsolattal kell összekötnöd. Mivel a Bridge csatlakozik az internethez, ezért világításodat a távolból is irányíthatod (telefonos applikációval) ZigBee technológia közreműködésével.

 

Bridge nélkül is tudom használni a Hue termékeket?

 A Hue Bridge alternatívái, ill. új társai a Hue Bluetooth termékek.

Melyik változat a legalkalmasabb számodra? A Hue Bluetooth vagy a Hue Bridge?

Nézzük meg!

Intelligens szoba / Hue Bluetooth

Egy helyiségben (bridge nélkül) bluetooth technológiával ellátott Philips fényforrásokat (max. 10db-ot) okos készülékedre letöltött Philips Hue Bluetooth applikáció közreműködésével irányíthatsz. Hangvezérlésre is van módod Google Assistant és Amazon Alexa használatával.

Az összes Philips Bluetooth - termék teljes mértékben kompatibilis a Hue Bridge -dzsel, de további előnyt nem nyújtanak a jelenlegi Hue felhasználóknak. Segítség azoknak, akik csak egy légtéren belül szeretnék először kipróbálni, alkalmazni az intelligens Hue rendszert. Természetesen a későbbiekben bővíthető, így könnyedén átállhatsz az intelligens otthon / Hue Bridge központi alkalmazás vezérléshez. Több lehetőség, több funkció és több fényforrás fogja hétköznapjaidat és ünnepeidet segíteni, nem utolsó sorban "Siri" - "Alexa" - és "Google" is a Te hangvezérlésedre fog várni.

Philips Bluetooth termékek

A Hue Bluetooth előnyei

A lámpák összekapcsolódnak telefonoddal  a letöltött alkalmazáson keresztül.

  • - Könnyen vezérelhető az APP segítségével
  • - Max. 10 lámpa csatlakoztatható, összehangolható
  • - Bővítés Hue Bridge -dzsel lehetséges

 

A Hue Bluetooth funkcionális előnyei

  • - Könnyű belépés - nincs szükség Bridge-re a Bluetooth lámpák vezérléséhez
  • - Egyszerű vezérlés - a lámpák vezérlése egy szobában, egy légtérben történik
  • - Hangvezérlés - A Google és az Amazon asszisztensek megkönnyítik a fények hang alapú vezérlését, amikor a telefon elérhetetlen
  • - Nagyobb stabilitás - A WLAN-nal ellentétben a vétel problémáit minimalizálják, és mind az elektromágneses sugárzás, mind az energiafogyasztás rendkívül alacsony
  • - Több rugalmasság - A Hue Bridge -dzsel bármikor bővíthető

 

Mire van szükséged a Philips Bluetooth használatához?

Szükséged van egy okos telefonra vagy táblagépre melyekre telepíteni tudod a Philips Hue Bluetooth alkalmazást (iOS11 vagy Android7 - esetleg újabb). A készülékednek támogatnia kell a Bluetooth Low Energy (BLE) 4.0 és újabb verziókat. Ezenkívül min. 1db Philips Bluetooth -os fényforrásra és dugaljra. Nincs szükséged WiFi vagy adatkapcsolatra a lámpák vezérléséhez. Az összes Philips Hue Bluetooth termék használható a Philips Hue Bridge készülékkel is.

Az Új Philips Hue Bluetooth termékekkel - okos telefon és Hue Bluetooth applikáció segítségével - irányíthatod fényeid egy légtéren belül. Hangvezérlés, (Amazon Alexa, Google Assistant) fényerő szabályozás, 16 millió szín, dimmer és még számos funkció közül választhatsz, otthonod tökéletes és változatos fényei érdekében.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal