Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Turkana

 

A Globo Turkana mennyezeti lámpacsalád tagjai otthonod alap - és hangulat világítását biztosítják. Vázuk fém, bura-testük csillám hatású fehér akril. A beépített LED modulok 3 lépcsős dimmeléssel - távirányító segítségével, szabályozhatóak melyek éjjeli fény funkciójukkal még hangulatosabbá teszik otthonod meghitt pillanatait. A LED fényforrások színhőmérséklete tehát választható 3000K - 4200K - és 6400K tartományban, melyekre a gyártó 5 év garanciát biztosít. Akár étkeződben, nappalidban vagy hálószobádban használod a Globo Turkana lámpatesteket, mindig adott napszakhoz vagy tevékenységedhez tudod igazítani világításod. A termék kerek vagy szögletes formában is elérhető.

1 ajánlat

Globo 41337-24 Turkana mennyezeti LED lámpa távirányítóval
%
TOP ÁRNeked

 

A Globo Turkana egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket