Belépés
Termékek
Rendkívüli tájékoztató Akció Info Blog PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Globo

Ismerd meg a Globo Lighting lakásvilágítás termékeit, nézd meg a legújabb trendeket egy helyen. A Globo széles palettán kínál különböző stílusú lámpákat, lámpacsaládokat. Könnyedén válogathatsz a kategóriák között melyeket stílusok, színek, trendek és anyagok alapján rendszereztünk Neked. A Globo szinte minden stílust képvisel; lámpáit az aktuális lakberendezési trendekhez igazítja, tervezi. Legyen szó Vintage, Indusztriális, Modern vagy Rusztikus enteriőrről, termékei versenyképesek számos más gyártók mellett. Szín– és anyaghasználatuk mindig friss, korszakalkotó és ötletes. Mivel minden ízlést és igényt figyelembe vesznek, a naturalisztikus anyagokat (fa, textil, bambusz, kagyló, kötél) épp úgy szívesen használják, mint a műanyagot, fémet, akrilt. Új világítástechnikai megoldásokat gyakran párosítják praktikussággal, figyelnek a fogyasztó kényelmére, komfortérzetére.

 

 

 

Ismerd meg a Globo Lighting lámpáit!

Globo kristály lámpák

Milyen különbségek vannak kristály és kristály között?

Az „ólomkristály” vastartalmú, igen jó minőségű üveg, aminek anyagához a fénytörést javító (a törésmutatót növelő) anyagokat adagolnak. Készítésének módja kb. 1600 óta ismeretes. Hagyományos adalékanyaga az ólom-oxid (PbO), ezért még ma is ólomüvegnek nevezik. A mesterségesen előállított kerámiaipari "kristály" fő alapanyaga minden esetben a szilícium és az ólom valamilyen vegyülete. Minél nagyobb a kristályüveg ólomtartalma (ami akár a 30%-ot is elérheti), annál szebb a ragyogása, amit a csiszolás még kifejezettebbé tesz. Legtöbb esetben az üvegipari "kristályokat" színezetlenül, kézi vagy gépi csiszolással, szépen megmunkálva bocsátják a vásárlók elé, de előfordul színezésük is. Az ólomkristály legalább 24% ólom-oxidot tartalmaz,(K5) és sűrűsége legalább 2,9 g/cm³. Míg egy alacsony tartalmú ólom-oxid üveg (K3-as tisztaságú) szinte csak koppan, addig egy minőségi kristály szinte visszhangosan cseng. Érdemes megemlíteni tartósságukat is, főleg, ha kristály lámpával szeretnéd dekorálni és megvilágítani otthonodat. Amennyiben úgy döntesz, hogy befektetsz egy jó minőségű kristály lámpába, csak támogatni tudunk. A magas ólom-oxid tartalmú (K9-es tisztaságú) függesztékek, mennyezeti lámpák és falilámpák időtállóak, tisztíthatóságuk könnyű, fényük ragyogó.

 

Globo kristály

 

Globo ventilátoros mennyezeti lámpák

A Globo ventilátoros lámpái áttörést jelenthetnek otthonodban. Bár nem új találmány, mégis a Globo rengeteg funkcionális és világítástechnikai újdonságokkal kínálja. A legtöbb ventilátoros lámpánál a lapátok cserélhetők, variálhatók az adott évszakhoz és hangulatodhoz igazítva. Lapátok száma 3 –és 6 közé esik a választott terméktől függően, melyek forgathatóak – így két színű lapátok esetében az adott környezethez igazíthatod színvilágát.  (fehér, barna, szürke, fekete) Vázuk nikkel, fehér vagy bronz arany, üvegburás és több karos spot lámpa megoldások közül tudsz válogatni, melyek foglalata E27-es és E14-es.  A húzókapcsoló mellett távszabályzóval is működtethetőek, a ventilátor sebességét, ill. ki –és bekapcsolását tudod irányítani. Típustól függően, irányváltós funkciójuk révén, nyáron hűsítenek, télen pedig a lapátok ellentétes forgásával a meleg levegőt visszafelé keveri, ezzel fűtve a légteret.

 

Globo mennyezeti lámpa

 

Globo fali -és mennyezeti spot lámpák

A Globo mennyezeti spot lámpái között hajlított, sínrendszeres, három vagy több karos lámpák közül válogathatsz. Természetesen nem írott szabály, hogy kizárólag mennyezeten alkalmazhatóak, de együttes fényerejük és kidolgozásuk alapján oda tervezték őket. Tetszés szerint falra is szerelhetőek, ugyan úgy, mint a Globo spot fali karokat melyek egyaránt megállják helyüket bárhol, funkcionalitásukat praktikusan felhasználva.  Számtalan lakberendezési stílust elégít ki ez a kategória a tervezők jóvoltából, mint a most trendet vezető Vintage és Indusztriális vonal, továbbá a klasszikus, modern és rusztikus elemek időtállósága biztosít arról, hogy pár év múlva sem kell lecserélned spotlámpáidat. Az áttetsző vagy öblösebb, nagyobb nyílással rendelkező burák szélesebb szögben szórják fényüket, míg a szűkebb kiképzésű, kisebb fejű burák inkább irányított megvilágításra alkalmasak. A karok csuklópontjai állíthatóak, így oda irányíthatod a fényeket, ahová csak szeretnéd. Foglalatukba elsősorban LED fényforrást ajánlunk az energiatakarékosság és hosszú élettartam érdekében.

 

Globo spot lámpa

 

Globo függesztett lámpák

A Globo függesztett lámpái minden ízlést és igényt kiszolgálnak design, - és világítástechnikai szinten. Modern lámpái között számos különleges darabot találsz, melyek egyediséget kölcsönöznek otthonodnak. Klasszikus és Rusztikus függesztékei részletesen kimunkált és megtervezett darabok, melyekre az opál üvegbura és a bronzszínek használata jellemző. A most trendet vezető Vintage lámpák ötletessége és praktikussága új színfoltot visznek életteredbe, csak úgy, mint a LED kristály lámpák vagy a textilburás függesztékek. Válogass kedvedre a kategóriák között, és terved meg otthonod fényeit.

 

Globo függesztett lámpa

 

Globo csillárok

A mennyezeti csillárokat nagyrészt a klasszikus vonal vezeti, többkaros, üvegburás megoldással készülnek, melyek minimális belógása lehetővé teszi, hogy alacsony belmagasságú lakások dísze is legyen. Az egyszerűbb, letisztultabb kialakítású ugyan hasonlítanak a mennyezeti spot lámpákra, de funkciójukat tekintve az alapvilágításért felelnek. A textilburás, többkaros mennyezeti burákkal hasonló a helyzet, előnyük, hogy formájuk miatt könnyen illeszkednek modern otthonok hangulatához. A Klasszikusabb, elegánsabb darabokat kristályokkal és hajlított fém elemekkel díszítik, melyek végződése az alabástrom vagy opálüveges bura. A függesztett csillárok megjelenése tekintélyt parancsoló, ízléses –ugyanakkor meghittséggel tölti be a teret. Könnyedén ki tudod választani a számodra megfelelőt, a Globo szinte minden stílusban kínál számodra lehetőségeket. Klasszikus és Vintage vonalon minőségi üveg –és textilburákat, valamint kristálydíszítést használnak, a rusztikus stílust antikolt, bronz arany, barna –és testes, nehéz anyagokkal hangsúlyozzák.

 

Globo csillárok

 

Globo mennyezeti lámpák

A Globo mennyezeti lámpái között találsz:

  • modern mennyezeti lámpákat, melyek fényerejét és színhőmérsékletét távirányítóval szabályozhatod
  • klasszikus mennyezetre simuló üvegburás lámpákat, kristály –és víztiszta inda/virágminta díszítéssel, szikra effekttel, ill. jégvirág hatású csillogással
  • mennyezeti több ágú csillárokat, melyek belógása minimális, így alacsony belmagasságú légterekben is alkalmazható
  • mennyezeti spot lámpákat, melyek számos lakberendezési stílus kiegészítői, három, ill. több karos kivitelezéssel. Kreativitásodat szabadjára engedve falra is szerelheted kiemelő/dekorációs fényként, csak úgy –mint a fali spot testvéreit
  • mennyezeti textil lámpákat, melyek alapanyaga stílusok szerint eltérő. Naturalisztikus pamutvászonból és lenből készült merevített buráit tovább gondolva a kőmosott szerű, koptatott arany és ezüstszínekben pompázó Vintage-ig, a modern stílust képviselő organzáig mindent megtalálsz
  • mennyezeti kristály lámpákat, melyek stílusa és megjelenése csillogó eleganciát kölcsönöz otthonodnak. Aláhulló díszítések, kristályvirágok, üvegpálcák, kristályokkal körbeölelt szikra effektes burák és számtalan kreatív csillogó díszítés, melyek emelik kristálylámpád fényeit.

 

Globo mennyezeti lámpa

Globo fali lámpák és falikarok

A Globo fali lámpák jellegzetessége, hogy falra simuló kialakításuk révén nem foglalnak nagy teret, ugyanakkor mutatósak a praktikum és a funkcionalitás mellett. Leginkább közlekedőkben, szűk helyiségekben, előszobákban hasznosak, de gondosan megtervezett megjelenésük, fali dekorációként is megállják helyüket. Erre remek példa a Globo Mara, melynek nem csak 3D LED világítása egyedi és térnagyító hatású, de tükörként is funkcionál. A rusztikus és klasszikus falikarok minden otthon elegáns kiegészítői csak úgy, mint a kristály –vagy textilburás lámpák. A spot falikarok között találsz egy, ill. kétkaros spotlámpákat, melyek ugyan úgy mennyezetre is szerelhetőek, mint a többkaros mennyezeti spotlámpák. Leginkább kiemelő, megvilágító fényként funkcionálnak fényszögük, és irányíthatóságuk miatt. A Vintage falikarok egyediséggel és egy csipet történelemmel fűszerezi otthonod falait.

 

Globo fali lámpák

 

Globo asztali lámpák

A Globo lámpái nagyon sok lehetőséget tárnak eléd, főleg, ha asztali világításról van szó. Több funkciós íróasztali LED lámpái megbízható társ munka és tanulás közben. Textilburás, klasszikus és Vintage lámpái remek dekorációs kiegészítő elemei lehetnek otthonodnak. Vázuk általában fém, matt nikkel - antikolt és bronzos kezeléssel, melyekhez díszes alabástrom és opál burák tartoznak. A szöveternyők kivitelezése is változatos, a gyártó igyekszik minden igényt és stílust kielégíteni. Hálás lakberendezési darab, könnyedén kifejezheted egyéniséged, ízlésed egy különleges vagy praktikus asztali lámpával.

 

Globo asztali lámpák

 

Globo állólámpák

A Globo állólámpák számos stílusban, formában és különleges alapanyagok felhasználásával kínálja magát. Válogathatsz textil –és üvegburás lámpák közül - többkaros flexibilis karral, melyek külön irányított LED spot világítást biztosítanak. A Vintage állólámpák igazi történelmi gyöngyszemek csak úgy, mint az egyedi tervezésű és megjelenésű LED állólámpák.

 

Globo állólámpa

 

 

Válogass a Globo lámpák legújabb kínálatából a Lumeneten. Trendek, stílusok, lakberendezési –és világítástechnikai tippek egy helyen, hogy otthoni fényeid mellett a vásárlás is élmény legyen. Általános és funkcionális világítás, spot és LED lámpák, csillárok és kristály lámpák nagy választéka.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal