Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Solar

 

A Globo Solar lámpacsalád egy igazi kültéri megoldás, mely felvillanyozza kertedet, megvilágítja bejáratodat és feljáródat. A lámpák mindegyike napelemmel ellátott egységgel rendelkezik, valamint IP44/IP65 védettségű, így tetszés szerint bárhová felszerelhető. Morgásérzékelőjüknek köszönhetően nincs több bukdácsolás és kulcslyukkeresés a sötétben. A Solar lámpacsalád tagjai fekete, fehér és ezüstszínben elérhetőek valamint szögletes, kerek és ovális vonalvezetésűek. A beépített LED modulok fényszíne és fényerőssége a választott lámpák függvényében eltérő.Ennek megerősítésére a gyártó 2 év garanciát vállal minden beépített LED modulos lámpatestekre.

Jelenleg nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressünk?
Ft
Ft

 

A Globo Solar egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket