Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Pilla

 

A Globo Pilla mennyezeti - és függesztett LED lámpák modern környezetben biztosítják alap - és kiegészítő világításodat. A mennyezeti LED lámpa váza fém, nikkel bevonattal, a LED modulokat opálos műanyag, ívelt pántok fedik. A függesztett lámpatest hullámai dinamizmust, lendületet kölcsönöznek otthonodnak. Vázuk fém, krómozott felülettel, a LED modulokat akril kristályberakások (takarják) díszítik. Távirányítóval szabályozható színhőmérséklete 3000K - 4500K - 6000K tartományban, ill. dimmelhetősége, éjjeli fény - és memória funkciója is segíti hétköznapjaidat. A Globo Pilla LED lámpatestek fényforrásaira a gyártó 5 év garanciát biztosít.

 

1 ajánlat

 

A Globo Pilla egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket