Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Paula

 

A Globo Paula mennyezeti LED lámpáit fürdőszobába tervezték, melyeknek stílusa maximálisan illeszkedik a legtöbb fürdőszoba dizájnhoz. A lámpák váza fehér gyűrűszerű alumínium, melyben a beépített LED fényforrások kaptak teret. Biztonságos lefedésére (IP44) opálos plasztik burát használtak, mely pára - és vízálló. Világítástechnikai és kialakítási szempontból több lehetőséget is kínál a gyártó a Paula családon belül, úgy, mint: szabályozható színhőmérséklet, mozgásérzékelő funkció, süllyeszthető lámpatest, eltérő fényerősség és méret. A beépítet LED modulokra a Globo 5 év garanciát vállal, ezzel is növelve bizalmad, hogy valóban jó választás a Paula mennyezeti LED lámpa.

 

Jelenleg nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressünk?
Ft
Ft

 

A Globo Paula egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket