Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Olenna

 

A Globo Olenna függesztékei és falikarjai, részleteiben a Barokk kort idézik fel újraértelmezett stílusban, melyet napjainkban romantikus Vintage-ként emlegetünk. Alapanyaguk fényes króm, a vázak hajlított karjai virágkehely formát zárnak, melyek a foglalatokat ölelik át. A karokon aláhulló, K5-ös tisztaságú ólomkristály díszítés teszi még csillogóbbá a lámpák megjelenését. A függesztő sodronyok bársonyba bújtatottak, ezzel is növelve az Olenna család igényességét és eleganciáját. Foglalatuk E14-es, melyekhez LED fényforrásokat ajánlunk az energiatakarékosság és hosszabb élettartam érdekében.

 

Jelenleg nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressünk?
Ft
Ft

 

A Globo Olenna egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket