Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Lord

 

A Globo Lord család fali -és mennyezeti spot lámpái alapvetően modern stílusban megálmodott termékek, mégis sikerült bele csempészni a klasszikus és rusztikus stílus melegségét egy-egy kiegészítő elemmel. A Lord I spot lámpák króm váza fehérrel kombinált, így a határozott modernitás jellemzi. A Lord II spot lámpák már inkább a klasszikus stílust érintik, melynek képviselője a világos fabetét, és az opálos fehér üvegbura. Bár a rusztikus stílus alapvetően taszítja magától a modernitást, mégis a Lord III spot lámpáinak alap színvilága azonosulni látszik vele. Bronz váza sötét fa betéttel kombinált, talpon és fejrészen egyaránt. Üveg burája mély opálos borostyán színű, formája nyitott trapéz alakzat, így az átlagnál szélesebb szögben szórja fényét. A Lord fa betétes mennyezeti -és fali spot lámpái jól mutatnak faházakban, fagerendával dekorált légterekben, klasszikus stílusú otthonokban. Foglalatuk E14-es, melyhez LED fényforrást ajánlunk az energiatakarékosság és hosszabb élettartam érdekében.

 

 

Elérhetőség
Ár
7 990 Ft - 27 590 Ft
Foglalatok száma
1 foglalat - 4 foglalat
Anyag
1
4
4
Szín
3
4
Hosszúság méret
390 mm - 840 mm
Szélesség méret
170 mm - 360 mm
Magasság méret
160 mm - 200 mm
Termék szűrő
4 ajánlat

 

A Globo Lord egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket