Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Eugen

 

A Globo Eugen textilburás asztali lámpái modern, művészi hangulatot teremtenek otthonodban. A felhasznált alapanyagok éles ellentétei harmonikus egységgé alakulnak át a formák és színek összehangolása révén. A színes szöveternyők (fehér, fekete, szürke) leheletnyi akril lappal béleltek a tartósság és biztonság érdekében, a rájuk kasírozott sávolykötésű pamutvászon színe a lámpa üzemeltetésekor színátmenetes, Ombre hatású lesz. A lámpák váza fényes króm, matt nikkel és réz hatású (Rose Gold) palackformát alkotnak, melyek alsó részét plasztik anyagok ölelik át az adott lámpatestekkel harmonizáló színekben. Foglalatuk E14-es, melyekhez LED fényforrást ajánlunk az energiatakarékosság és hosszabb élettartam érdekében.

 

Elérhetőség
Anyag
1
1
2
Szín
1
1
1
1
Termék szűrő
2 ajánlat

Textil éjjeli lámpa (Eugen)
%%%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 7 180 Ft
Textil éjjeli lámpa szürke színben (Eugen)
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Globo Eugen egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket