Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Domenico

 

A Globo Domenico mennyezeti RGB LED lámpatesteit a modern és minimál otthon kedvelőinek tervezték. Alapanyaguk krómozott fém, a beépített LED modulokat opálos akril burkolat fedi. Távszabályzóval állíthatod be a kívánt színt, mely a hangulatvilágítást is biztosítja az adott légtérben, alapvilágításuk 3000K színhőmérsékletű, azaz semleges fehér, fényerősségük termékenként eltérő. A Domenico mennyezeti RGB LED lámpatestek pálcaszerű, visszafogott megjelenése egyszerűséget és eleganciát sugároznak. Dekoráld velük konyhád, nappalid, hálószobád, ill. lépcsőfeljárók és szűk folyosók tökéletes funkcionális elemei is lehetnek.

 

1 ajánlat
  Távirányítós mennyezeti LED lámpa 27 W, hideg-melegfehér (Domenico)
BLACK FRIDAY ÁR

 

A Globo Domenico egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket