Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Colla

 

A Globo Colla mennyezeti LED és színváltós RGB LED lámpái az alapvilágításon túl a hangulatfényekről is gondoskodnak. A Colla (basic) 3000K színhőmérséklettel és 1000 lumen fényerővel világítja meg élettered. Formájuk gyűrűhöz hasonlítható, melyek közrefognak egy tenyérnyi kristálydíszítésű burát. A lámpa alaplapja ezüst és aranyszínű fém, a gyűrűk anyaga opálos akril, melyet "szikra effektel" fűszereztek a még csillogóbb hatásért. A Colla RGB színes LED lámpákat aktuális hangulatodhoz vagy eseményekhez igazíthatod távirányító segítségével. A forma, szín és alapanyag használat megegyezik az egyszínű mennyezeti testvéreivel, de plusz világítástechnikai funkcióként a színhőmérsékletet is tudod szabályozni 3000K-6500Kelvin között. Itt játszik szerepet (többek között) a távszabályzó, csak úgy, mint a színek változtatásánál. A Globo Colla mennyezeti lámpáinak minden beépített LED moduljára a gyártó 5 év garanciát vállal.

 

Elérhetőség
Ár
30 189 Ft - 30 290 Ft
Szín
1
1
2
Termék szűrő
2 ajánlat

 

A Globo Colla egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket