Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Alaska

 

A Globo Alaska LED spot fali - és mennyezeti lámpacsalád tagjai csillogó és egyedi megjelenéssel ruházzák fel otthonod. Alaplapjuk ezüstszínű króm, melyek plasztik burákban végződnek üveg-kristály díszítéssel. A beépített LED modul biztosít az energiatakarékos és hosszabb élettartamról, melyre a gyártó 5 év garanciát is vállal. Fényerősségük fényforrásonként 200 lumen, színhőmérsékletük 3000 Kelvin, melyet az üveg-kristályok fényesebbé és csillogóbbá varázsolnak. Az alaplapokon elhelyezkedő kis karok csuklópontjai segítségével a burák állíthatóak, így oda irányíthatod fényeid, ahová csak szeretnéd. A Globo Alaska lámpacsalád tagjai a Modern és Art Deco otthonok tökéletes funkcionális és dekoratív kiegészítői.

 

 

Elérhetőség
Ár
15 390 Ft - 29 490 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
Hosszúság méret
275 mm - 685 mm
Termék szűrő
2 ajánlat

 

A Globo Alaska egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket