Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Sirmione

 

Az Eglo Sirmione kültéri lámpacsalád tagjai modern, elegáns kivitelben biztosítják kerted, teraszod alap - és kiegészítő világítását. Vázuk acél fekete és arany felülettel, opálos burájuk üvegből készült. A lámpatestek foglalata E27-es, melyekhez energiatakarékos LED fényforrást ITT tudsz választani. Az Eglo Sirmione mozgásérzékelős falikar szenzorja mozgást érzékelve –bizonyos hatótávolságon belül – automatikusan működésbe hozza a fényforrást, majd mozgást már nem érzékelve kikapcsolja azt. IP44-es besorolásuk apró szilárd tárgyak, minden oldalról fröccsenő víz és az időjárás viszontagságai ellen nyújtanak védelmet. A kültéri lámpák optimális elhelyezéséről, használatáról és működési elveikről bővebben ITT olvashatsz.

 

Elérhetőség
Ár
33 990 Ft - 139 990 Ft
Foglalatok száma
1 foglalat - 3 foglalat
Hosszúság méret
270 mm - 340 mm
Szélesség méret
270 mm - 330 mm
Magasság méret
375 mm - 2 200 mm
Termék szűrő
3 ajánlat

 

Az Eglo Sirmione egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket