Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Puyo

 

Az Eglo Puyo fali - és mennyezeti LED lámpái otthonod alap világítását kölcsönzik. A 30cmx30cm-es lekerekített "sarkú" szögletes acélból készült lámpatestek matt nikkel és fehér színvariációkban kínálják magukat, melyek közepén krómozott kör alakú keret öleli át a beépített LED modulokat, melyekre a gyártó 5 év garanciát vállal. A fényforrásokat opálos vagy kristály hatású műanyag bura lap fedi. Színhőmérsékletük egységesen 3000Kelvin, mely semleges fehér fényszínnek felel meg, fényerősségük (Lumen) azonban választható (1700lum-2200lum-2500lum-3400lum). Az Eglo Puyo LED falra és mennyezetre szerelhető lámpák számos lehetőséget kínálnak alap -és kiegészítő fényeid kreatív megoldásaira, melyeket alkalmazhatsz nappaliban, étkezőben, konyhában, közlekedőben,(beltéri) lépcsőházakban, hálószobádban vagy akár dekorációs fényként is.

 

 

Elérhetőség
Ár
5 182 Ft - 34 990 Ft
Fényáram (lumen)  
1
2
2
2
Teljesítmény (watt)  
2
4
Szín
7
3
4
Hosszúság méret
230 mm - 510 mm
Szélesség méret
230 mm - 510 mm
Termék szűrő
7 ajánlat
  Mennyezeti LED lámpa 16,5 W, melegfehér, króm-nikkel színű (Puyo)
BLACK FRIDAY ÁR
  Mennyezeti LED lámpa 11 W, melegfehér, nikkel-fehér színű (Puyo)
BLACK FRIDAY ÁR
  Mennyezeti LED lámpa 21 W, melegfehér, nikkel-fehér színű (Puyo)
BLACK FRIDAY ÁR
  Mennyezeti LED lámpa 22 W, melegfehér, króm-fehér színű (Puyo)
BLACK FRIDAY ÁR

 

Az Eglo Puyo egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket