Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Poliento

 

Az Eglo Poliento kültéri talpazatos - és falikarjai optimális alap és kiegészítő fényeket kölcsönöznek kertednek, teraszodnak. Vázuk acél, ezüst felülettel, dupla hengeres burájuk műanyag, és áttetsző üveg. Foglalatuk E27-es, melyekhez energiatakarékos LED fényforrást ITT tudsz választani. IP44-es besorolásuk az apró szilárd tárgyak, minden oldalról fröccsenő víz és az időjárás viszontagságai ellen nyújtanak védelmet. A 95017-es számú Poliento mozgásérzékelős falikar szenzorja mozgást érzékelve –bizonyos hatótávolságon belül – automatikusan működésbe hozza a fényforrást, majd mozgást már nem érzékelve kikapcsolja azt. A kültéri lámpák optimális elhelyezéséről, használatáról és működési elveikről bővebben ITT olvashatsz.

 

2 ajánlat
Mozgásérzékelős kültéri falikar (Poliento)
BLACK FRIDAY ÁR
Korábbi ár: 26 990 Ft
AKCIÓ: 10 439 Ft

 

Az Eglo Poliento egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket