Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Pinto Gold

 

Az Eglo Pinto Gold lámpacsalád termékei egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonodnak, ugyanakkor optimális alap - és kiegészítő világításodat biztosítják. Vázuk fekete acél, a lámpák függesztései és szárai kürtszerű, DIY technikával színezett burákba torkollanak, melyek E27-es foglalatokat ölelnek át. A kürtszerű burák (üzembe helyezés alatt) az izzó lávamasszára emlékeztető látvánnyal teszik különlegesség az E27-es LED fényforrások fényeit, melyeket ITT tudsz kiválasztani az Eglo Pinto Gold lámpatestekhez. Megjelenésüket tovább fokozza a víztiszta henger bura, melyek kis csapok segítségével kapcsolódnak, és ölelik át a belső bura szerkezetét. Eleganciát és dinamizmust sugárzó sziluettjük hozzájárul, hogy élettered bármely szegletében alkalmazd (kivéve fürdőszoba) őket. A Pinto Gold lámpák jól érvényesülnek modern, indusztriális és art deco valamint loft enteriőröknél.

 

Elérhetőség
Ár
22 990 Ft - 99 990 Ft
Kapcsoló
1
1
Foglalatok száma
1 foglalat - 4 foglalat
Szín
5
5
Hosszúság méret
110 mm - 905 mm
Szélesség méret
110 mm - 360 mm
Magasság méret
270 mm - 1 470 mm
Termék szűrő
5 ajánlat

 

Az Eglo Pinto Gold egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket