Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Palmital

 

Az Eglo Palmital fürdőszoba fali - és mennyezeti LED lámpái optimális alap és kiegészítő fényt nyújtanak minden napszakra fürdőszobai tevékenységeidhez. A mennyezeti LED lámpa krómozott acélból és alumíniumból készült, melyek eltolásos, párhuzamos elosztásban mutatkoznak. Az áttetsző műanyag lapok 3000K színhőmérsékleten és 2600 lumen fényerővel világítanak, melyekre a gyártó 5 év garanciát vállal. A fali lámpa anyagfelhasználása azonos a mennyezeti LED lámpa "testvérével", csak kisebb (1300 lumen) fényerővel szórja fényeit, mely ideális a reggeli - és esti készülődés, kiegészítő tükör megvilágításaként alkalmazni. IP44-es besorolásuk a fröccsenő víz, és az apróbb tárgyak behatolása ellen nyújtanak védelmet.

 

Elérhetőség
Ár
34 990 Ft - 57 990 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
Hosszúság méret
595 mm - 880 mm
Szélesség méret
65 mm - 100 mm
Magasság méret
80 mm - 90 mm
Termék szűrő
2 ajánlat

 

Az Eglo Palmital egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket