Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Frania

 

Az Eglo Frania és Frania -S mennyezeti LED lámpa család tagjai konyhád, nappalid, közlekedőd, étkeződ és hálószobád alap világítását kínálják eltérő méretekben, eltérő fényerővel. A szögletes és kerek mennyezeti lámpák beépített LED moduljai (3000Kelvin) semleges fehér színben szórják fényeiket, melyekre a gyártó 5 év garanciát vállal. Az Eglo Frania -S kristály hatású műanyag burák "szikraszerűen" világítanak, melyek hangulatos és megfelelő alap fényt biztosítanak adott életteredben, míg az Eglo Frania opálos műanyag burák egységes homogenitást adnak. Minimál, megjelenésük számos lakberendezési stílus kiegészítő elemeivel könnyedén illeszkednek, így praktikus és könnyed megoldás lehet a már kialakult enteriőröknél is.

 

Elérhetőség
Ár
3 890 Ft - 25 990 Ft
Fényáram (lumen)  
4
4
4
2
4
2
Fényszín  
6
14
Teljesítmény (watt)  
4
7
3
6
Színhőmérséklet (kelvin)
14
6
Anyag
20
20
Védettség  
17
3
Hosszúság méret
220 mm - 530 mm
Átmérő méret
220 mm - 550 mm
Szélesség méret
220 mm - 530 mm
Magasság méret
55 mm - 70 mm
Termék szűrő
20 ajánlat

 

Az Eglo Frania egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket