Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Cortaderas

 

Az Eglo Cortaderas spot lámpacsalád tagjainak sziluettje reformálta az irányított, kiemelő világításról eddig kialakult, berögzült emlékeidet, gondolataidat. Letisztult, igényesen megtervezett és kivitelezett anyaguk, formájuk a skandináv és indusztriális vagy modern enteriőr kimagasló darabjai. Vázuk és burájuk acélból készült fekete színezéssel, a fonáloldali bura belső része koptatott, antik hatású arany. A karok csuklópontos megoldásai lehetővé teszik, hogy oda irányítsd fényeid, ahol csak szükséged van rájuk. Nyújtott tölcsér alakú burájuk és hosszú függesztéseik magas belmagasságú tereket kívánnak. Foglalatuk GU10-es, melyekhez energiatakarékos LED fényforrásokat ITT tudsz választani.

 

Elérhetőség
Ár
8 352 Ft - 84 990 Ft
Kapcsoló
1
1
Foglalatok száma
1 foglalat - 4 foglalat
Hosszúság méret
235 mm - 1 130 mm
Átmérő méret
95 mm - 250 mm
Szélesség méret
85 mm - 150 mm
Magasság méret
445 mm - 1 500 mm
Termék szűrő
3 ajánlat
Állítható asztali lámpa (Cortaderas)
%%%
TOP ÁRNeked

 

Az Eglo Cortaderas egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket