Új jelszót kérek

Termékek


Osram Allseason Super 64150ALS H1 +30%
Osram Allseason Super 64150ALS H1 +30%

Az Osram Allseason fényszóróizzót kifejezetten a ködlámpákba tervezték.

 

A különleges burának, és az egyedi belső összetételnek  köszönhetően a fénytartomány azon hullámait sugározza, ahol a legjobb megvilágítást érjük el egy ködös párás időben. Ha a ködöt magát egy homogén párás fehér felületnek fogjuk fel, tudjuk,  hogy annak megvilágítása magas reflexiót eredményez, tehát a normál izzó halogén fényének túlnyomó része visszaverődik.

 

 

 

 

Az Osram Allseason egyedi világítási paraméterei és sárga tartományban lévő fénye lehetővé teszi a kevesebb visszaverődést,  ami növeli az úttestre vetített fény mennyiségét.

 

 

- 30% többlet hasznos fény a standard Osram halogénhez képest

- egyedi sárgás fény a jobb megvilágításért

- kifejezetten ködlámpákba ajánljuk

- kontrasztosabb fény


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Sanyi - Lumenet
2017.10.18 22:34
Kedves Nyerges Viktor!

Én is élek-halok a sárgás izzókért, első sorban a ködlámpába. Bár nem az az igazi kadmiumsárga, mégis az Osram Allseason család igazi alternatíva a franciás megjelenéshez. Emelt fényerejével kontrasztosabb látásélményt, és határozottan jobb láthatóságot eredményez esős, ködös időben.

2
Nyerges Viktor
2017.10.18 07:07
Youngtimer autóim vannak, franciák. Élek-halok a sárga izzókért, de sajnos az egyik nem H4-es, hanem H1-es és abba kerestem valamit. Továbbá, meg kell valljam, sokkal jobban látok a sárgás fényű fényforrásokkal, mint a kékes-fehér, vagy akár xenon lámpákkal.

Számomra messze van az igazi kadmium sárgától, de a fényereje kiváló és már tovább bírja, mint a távol-keleti társai.

Megérdemli az 5*-ot.

1
kocsisjozsef
2016.05.26 08:49
nem enged vásárolni pedig ez a émélem fészbukonis

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®