Belépés
Termékek
Születésnapi árak! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

PontNeked

Beváltásra FEL!

Az idén 10 éves a Lumenet megújulási folyamatának első lépése, hogy kivezetjük PontNeked hűségprogramunkat. Helyét pár hónapon belül egy új, még jobb kedvezményrendszer váltja fel. Egyelőre maradjon titok, hogy mit tervezünk, de egyvalamiben biztos lehetsz: amennyiben már most PontNeked klubtag vagy, automatikusan bekerülsz az új programunkba is. Természetesen összegyűjtött pontjaid annak lejártáig nem vesznek el, azonban a 2022. április 30. utáni regisztrált vásárlások lezárásakor már nem írunk fel új pontokat.

A program megszüntetése egy hosszú folyamat eleje, mely végén még jobb szolgáltatást nyújtunk majd Neked, ezért a „FEL” kampányunk keretében a https://lumenet.hu/fel oldalon lépésről-lépésre tájékoztatni fogunk az őszig tartó lépésekről.
Váltsd be most pontjaidat!


Azért, hogy biztosan ne vesszenek el pontjaid, kibővítettük a PontNeked kategóriánkat, így minden korábbinál több termék közül választhatsz. A korábban felírt pontok lejártát ezen az oldalon találod, melyeket 1 Pont = 1 Forint értékben beválthatsz az alább található termékekre. A kibővített PontNeked oldalon autós és motoros izzók mellett többek között LED-világítási termékek, Philips újdonságok, társasjátékok, kapcsolók és fertőtlenítő eszközök várnak rád!


Változásra FEL!

A következő időszakban tehát nagyon sok újdonsággal, innovációval várunk! Egyet elmondhatunk: már nagyon várjuk, hogy mindent elárulhassunk Neked! Iratkozz fel különleges ajánlatainkra, vagy kövess minket Facebook oldalunkon, hiszen így első kézből értesülhetsz a Lumenet újdonságairól!


Kérünk, tarts velünk!


Részletes információk a PontNeked programmal kapcsolatbanNem lesz rajta a számlán

A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán. A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A PontNeked pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.

A pontgyűjtés automatikus

A PontNeked hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A rendszer nem számol pontokat viszonteladó, autógyártó, stb. partnereinknek, akik nem vehetnek részt a programban. A PontNeked pontok a rendelés lezárása után (kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban. Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől. A PontNeked pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) kizárólag a https://lumenet.hu/pontneked oldalon található, folyamatosan változó termékkörre. A PontNeked rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet. Az aktuális PontNeked pontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. A pontok más termékre nem használhatók fel. A PontNeked hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ. Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.


*Akciós és/vagy mennyiségi kedvezményes (pl: LED fényforrások) termékeknél a kapható pontok értéke jellemzően a termék árának  5%-a.

Legfontosabb információk még egyszer:


1. Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (de akkor automatikusan).

2. Pontjaidat az ezen az oldalon található termékekre válthatod be/használhatod fel!

3. A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 1 évig használhatod fel. Az egy éven belül fel nem használt pontokat elveszíted!

4. Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket