Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Müller Licht tint smart LED


A Müller Licht Tint smart okos LED fényforrásai egyszerű, okos és időtálló termékek, mindemellett, hogy kompatibilis Philips Hue, és Echo Plus rendszerekkel is. Működését a ZigBee vezeték nélküli kapcsolat segíti és teszi praktikussá, kényelmessé.

1 ajánlat
Okos asztali LED lámpa
%%%
TOP ÁRNeked
8 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 27 990 Ft

 


 

 Müller Licht Tint okos világítás a Lumeneten

 

Mi is az a ZigBee?

Általa kezelheted, irányíthatod LED fényforrásaidat távszabályzó és okos készülék közreműködésével, de számos előnyeiről részletesen következő bekezdésünkben olvashatsz. LED fényforrásaid csoportosíthatóak ugyanakkor egyesével is vezérelhetőek. Gyakorlatilag a kanapédon pihenve a konyhádban "lekapcsolhatod" mennyezeti lámpád, míg tetőtéri szobádban beállíthatsz egy általad kedvelt hangulatfényt. Időt és energiát spórolva nem kell megszakítanod aktuális tevékenységed, a távolból is gondoskodhatsz fényeidről, vagy akár előre be is programozhatod őket az "On-the-Go" funkcióval.

 

 

Müller Licht Tint távszabályzók segítségével otthonod hangulata a Te kezedben van!

 Tint effektek

Segít a munkádban!

Nem... Nem old meg helyetted semmit, de produktivitáshoz és motiváltsághoz segít hozzá előre beállított "work light" funkciójával - mely semleges hideg fénnyel tart frissen. :)

Igazán, csak a nyugodt alvás pihentet!

Ezen funkció segítségével lehetőséged van 5%-os fényerőt biztosítani éjszakára, mely gyerekszobákban és hálószobákban jól bevált módszer. Ha nem is arról van szó, hogy félsz a sötétben - pedig lehet :) - az éjszakai ébredést egy pohár vízért előnyös némi fénynél megoldani úgy, hogy gyermekünket, párunkat ne ébresszük fel.

Naplemente ezentúl bármikor lehet...

Élvezd kanapédról a naplementét egyetlen gombnyomással! Az effekt 50%-os elmosódott meleg fehér fénnyel teszi élvezetessé a naplemente kezdetét, majd 15 perc elteltével lassan, automatikusan halványul, ezt követve további 10 perc után a fény elalszik. Ezt a funkciót használhatod alvó fényként is, mely segít ellazulni, relaxálni az éjszakai pihenést bevezetve.

Tábortűz hangulat

Idézd fel pároddal legszebb emlékeiteket és jelenítsd meg hozzá a melegséget árasztó tábortűz hangulatát, vagy hívd át barátaidat egy kellemes estére és élvezzétek együtt a kivetülő fényjátékokat. A LED fényforrás egy gombnyomásra narancssárga, vörös és fehér színek dinamikus táncát jelenítik meg, melyek megtévesztően a kandalló vagy tábortűz fényeit vetítik vissza.

Még hogy a romantika nem programozható...

Lepd meg kedvesed egy romantikus vacsorával, és előre állítsd be a hozzá illő hangulatfényeket, vagy válaszd a színváltoztató funkciót, mely piros, rózsaszín és lila színekkel teszi izgalmasabbá estéteket.

Fények, színek, ünnepek...

Legyen szó családi születésnapi partiról, házibuliról, karácsonyról vagy bármilyen más ünnepről, ezt a funkciót 100%-an Te irányítod! Előre beállíthatod, milyen időközönként milyen színhőmérsékletű fényre váltson a fényforrásod, ill. hangulathoz mérten módosíthatod azt. Legyél Te a fény lovasa, és irányítsd Te a hangulatot!

 Müller Tint rendszer elemei

 ZigBee

A ZigBee a Bluetooth-hoz hasonlóan egy vezeték nélküli kapcsolat, amit a SmartHome eszközök használnak az egymás közötti kommunikációra. A Zigbee az egyetlen globális, szabvány alapú vezeték nélküli megoldás, amely praktikusan és költséghatékonyan vezérelheti otthoni világításodat, fűtésrendrendszered vagy biztonságodat a kényelem és energiatakarékosság érdekében. Ezt a technológiát a világ vezető szolgáltatói és gyártói számára fejlesztették ki, akik intelligens otthoni eszközök széles választékát kínálják nekünk. Könnyen telepítheted és létrehozhatod saját intelligens otthonodat, hogy javítsd kényelmed és hatékonyságodat a Zigbee segítségével. Lehetővé teszi, hogy LED fényforrásaid könnyen kezelhetőek legyenek távirányító vagy okos telefon segítségével.

ZigBee funkciói

  • Az alacsony energiafogyasztású ZigBee használatával az eszközök akár évekig működhetnek egyetlen elemmel. A Zöld energia funkciónak köszönhetően még az elemet sem kell kicserélned!
  • Kiválóan használja az energiát az eszközök összekapcsolásához. Így ha az egyik eszköz meghibásodik, a többi eszköz zavartalanul folytatja a kommunikációt.
  • Könnyen használható és kiterjeszti a vezérelhető eszközök tárát. Akár kanapéd kényelmét élvezve egyszerűen szabályozhatod otthonod bármely pontján lévő eszközeidet is.
  • Ideális környezetet teremt az számodra. Képes érzékelni a hőmérsékletet, szabályozza a fényeket, vagy akár szélesre tárja a sötétítőt, hogy bejusson a napfény. A ZigBee-vel otthonod olyan lesz, amilyennek szeretnéd.

 

 ZigBee 2

Mi a különbség a ZigBee és a Bluetooth között?

  • A Zigbee célja az automatizálás, míg a Bluetooth az egymáshoz közel elhelyezkedő mobil eszközöket kapcsolja össze.
  • A Zigbee alacsony adatforgalmat használ, energiafogyasztása is alacsony, mérete kicsi. Ezzel szemben a Bluetooth magasabb adatforgalmat használ, energiafogyasztása is magasabb nagyobb eszközök esetén.
  • A Zigbee hálózatai támogatják a hosszabb hatótávolságú készülékeket, és több van belőlük, mint a kis hatótávolságú Bluetooth hálózatokból.
  • Mivel a Zigbee hálózathoz szinte azonnal csatlakozni tudsz (30 millimásodperc alatt), -ennek használata sokkal megfelelőbb,- míg a Bluetooth csatlakozási ideje ezzel szemben kedvezőtlen (3 másodperc).

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket