Belépés
Termékek
Óriásplakát ajánlatok Akció Online Ügyintézés Info PontNeked Árajánlat Üzletünk Márkák Szállítási költségek Ismerj meg minket!
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Müller Licht tint smart LED


A Müller Licht Tint smart okos LED fényforrásai egyszerű, okos és időtálló termékek, mindemellett, hogy kompatibilis Philips Hue, és Echo Plus rendszerekkel is. Működését a ZigBee vezeték nélküli kapcsolat segíti és teszi praktikussá, kényelmessé.

Elérhetőség
Kiváltott fényforrás
1
1
5
Fényáram (lumen)  
2
1
5
Színhőmérséklet  
4
4
Szabályozható  
3
2
1
2
Névleges teljesítmény  
1
1
5
Elsődleges szín
3
1
Sugárzási szög  
1
1
5
Fejelés  
1
5
1
Fényáram  
1
1
5
Fényszín  
4
1
2
1
Hosszúság méret
54 mm - 550 mm
Átmérő méret
35 mm - 60 mm
Szélesség méret
45 mm - 60 mm
Magasság méret
25 mm - 40 mm
Energiahatékonyság
3
1
Termék szűrő
11 találat
Népszerűség szerint
Hasonlítsd össze!
  Müller Licht tint Smart Zigbee, okos hálózati elosztó 404017
PontNeked
4 db azonnal, raktárról
15 990 Ft
Hasonlítsd össze!
1 db azonnal, raktárról
7 490 Ft
Hasonlítsd össze!
  Müller Licht tint Smart okos LED lámpa Zigbee 13W (1800-6500K+RGB) 2700K 404027
PontNeked
9 db azonnal, raktárról
44 990 Ft
Hasonlítsd össze!
5 265 Ft
Hasonlítsd össze!
5 990 Ft
Hasonlítsd össze!
7 990 Ft

 


 

Müller Licht Tint okos világítás a Lumeneten

 

Mi is az a ZigBee?

Általa kezelheted, irányíthatod LED fényforrásaidat távszabályzó és okos készülék közreműködésével, de számos előnyeiről részletesen következő bekezdésünkben olvashatsz. LED fényforrásaid csoportosíthatóak ugyanakkor egyesével is vezérelhetőek. Gyakorlatilag a kanapédon pihenve a konyhádban "lekapcsolhatod" mennyezeti lámpád, míg tetőtéri szobádban beállíthatsz egy általad kedvelt hangulatfényt. Időt és energiát spórolva nem kell megszakítanod aktuális tevékenységed, a távolból is gondoskodhatsz fényeidről, vagy akár előre be is programozhatod őket az "On-the-Go" funkcióval.

 

 

Müller Licht Tint távszabályzók segítségével otthonod hangulata a Te kezedben van!

Tint effektek

Segít a munkádban!

Nem... Nem old meg helyetted semmit, de produktivitáshoz és motiváltsághoz segít hozzá előre beállított "work light" funkciójával - mely semleges hideg fénnyel tart frissen. :)

Igazán, csak a nyugodt alvás pihentet!

Ezen funkció segítségével lehetőséged van 5%-os fényerőt biztosítani éjszakára, mely gyerekszobákban és hálószobákban jól bevált módszer. Ha nem is arról van szó, hogy félsz a sötétben - pedig lehet :) - az éjszakai ébredést egy pohár vízért előnyös némi fénynél megoldani úgy, hogy gyermekünket, párunkat ne ébresszük fel.

Naplemente ezentúl bármikor lehet...

Élvezd kanapédról a naplementét egyetlen gombnyomással! Az effekt 50%-os elmosódott meleg fehér fénnyel teszi élvezetessé a naplemente kezdetét, majd 15 perc elteltével lassan, automatikusan halványul, ezt követve további 10 perc után a fény elalszik. Ezt a funkciót használhatod alvó fényként is, mely segít ellazulni, relaxálni az éjszakai pihenést bevezetve.

Tábortűz hangulat

Idézd fel pároddal legszebb emlékeiteket és jelenítsd meg hozzá a melegséget árasztó tábortűz hangulatát, vagy hívd át barátaidat egy kellemes estére és élvezzétek együtt a kivetülő fényjátékokat. A LED fényforrás egy gombnyomásra narancssárga, vörös és fehér színek dinamikus táncát jelenítik meg, melyek megtévesztően a kandalló vagy tábortűz fényeit vetítik vissza.

Még hogy a romantika nem programozható...

Lepd meg kedvesed egy romantikus vacsorával, és előre állítsd be a hozzá illő hangulatfényeket, vagy válaszd a színváltoztató funkciót, mely piros, rózsaszín és lila színekkel teszi izgalmasabbá estéteket.

Fények, színek, ünnepek...

Legyen szó családi születésnapi partiról, házibuliról, karácsonyról vagy bármilyen más ünnepről, ezt a funkciót 100%-an Te irányítod! Előre beállíthatod, milyen időközönként milyen színhőmérsékletű fényre váltson a fényforrásod, ill. hangulathoz mérten módosíthatod azt. Legyél Te a fény lovasa, és irányítsd Te a hangulatot!

 

Müller Tint rendszer elemei

ZigBee

A ZigBee a Bluetooth-hoz hasonlóan egy vezeték nélküli kapcsolat, amit a SmartHome eszközök használnak az egymás közötti kommunikációra. A Zigbee az egyetlen globális, szabvány alapú vezeték nélküli megoldás, amely praktikusan és költséghatékonyan vezérelheti otthoni világításodat, fűtésrendrendszered vagy biztonságodat a kényelem és energiatakarékosság érdekében. Ezt a technológiát a világ vezető szolgáltatói és gyártói számára fejlesztették ki, akik intelligens otthoni eszközök széles választékát kínálják nekünk. Könnyen telepítheted és létrehozhatod saját intelligens otthonodat, hogy javítsd kényelmed és hatékonyságodat a Zigbee segítségével. Lehetővé teszi, hogy LED fényforrásaid könnyen kezelhetőek legyenek távirányító vagy okos telefon segítségével.

ZigBee funkciói

  • Az alacsony energiafogyasztású ZigBee használatával az eszközök akár évekig működhetnek egyetlen elemmel. A Zöld energia funkciónak köszönhetően még az elemet sem kell kicserélned!
  • Kiválóan használja az energiát az eszközök összekapcsolásához. Így ha az egyik eszköz meghibásodik, a többi eszköz zavartalanul folytatja a kommunikációt.
  • Könnyen használható és kiterjeszti a vezérelhető eszközök tárát. Akár kanapéd kényelmét élvezve egyszerűen szabályozhatod otthonod bármely pontján lévő eszközeidet is.
  • Ideális környezetet teremt az számodra. Képes érzékelni a hőmérsékletet, szabályozza a fényeket, vagy akár szélesre tárja a sötétítőt, hogy bejusson a napfény. A ZigBee-vel otthonod olyan lesz, amilyennek szeretnéd.

 

Mi a különbség a ZigBee és a Bluetooth között?

  • A Zigbee célja az automatizálás, míg a Bluetooth az egymáshoz közel elhelyezkedő mobil eszközöket kapcsolja össze.
  • A Zigbee alacsony adatforgalmat használ, energiafogyasztása is alacsony, mérete kicsi. Ezzel szemben a Bluetooth magasabb adatforgalmat használ, energiafogyasztása is magasabb nagyobb eszközök esetén.
  • A Zigbee hálózatai támogatják a hosszabb hatótávolságú készülékeket, és több van belőlük, mint a kis hatótávolságú Bluetooth hálózatokból.
  • Mivel a Zigbee hálózathoz szinte azonnal csatlakozni tudsz (30 millimásodperc alatt), -ennek használata sokkal megfelelőbb,- míg a Bluetooth csatlakozási ideje ezzel szemben kedvezőtlen (3 másodperc).

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal