Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Müller Licht tint smart LED


A Müller Licht Tint smart okos LED fényforrásai egyszerű, okos és időtálló termékek, mindemellett, hogy kompatibilis Philips Hue, és Echo Plus rendszerekkel is. Működését a ZigBee vezeték nélküli kapcsolat segíti és teszi praktikussá, kényelmessé.

1 találat
Müller Licht tint+ okos LED asztali lámpa, Zigbee
Neked
-38%
-38%
CLUB ÁR
8 db azonnal, saját raktárról
  44 990 Ft
27 990 Ft

 


 

 Müller Licht Tint okos világítás a Lumeneten

 

Mi is az a ZigBee?

Általa kezelheted, irányíthatod LED fényforrásaidat távszabályzó és okos készülék közreműködésével, de számos előnyeiről részletesen következő bekezdésünkben olvashatsz. LED fényforrásaid csoportosíthatóak ugyanakkor egyesével is vezérelhetőek. Gyakorlatilag a kanapédon pihenve a konyhádban "lekapcsolhatod" mennyezeti lámpád, míg tetőtéri szobádban beállíthatsz egy általad kedvelt hangulatfényt. Időt és energiát spórolva nem kell megszakítanod aktuális tevékenységed, a távolból is gondoskodhatsz fényeidről, vagy akár előre be is programozhatod őket az "On-the-Go" funkcióval.

 

 

Müller Licht Tint távszabályzók segítségével otthonod hangulata a Te kezedben van!

 Tint effektek

Segít a munkádban!

Nem... Nem old meg helyetted semmit, de produktivitáshoz és motiváltsághoz segít hozzá előre beállított "work light" funkciójával - mely semleges hideg fénnyel tart frissen. :)

Igazán, csak a nyugodt alvás pihentet!

Ezen funkció segítségével lehetőséged van 5%-os fényerőt biztosítani éjszakára, mely gyerekszobákban és hálószobákban jól bevált módszer. Ha nem is arról van szó, hogy félsz a sötétben - pedig lehet :) - az éjszakai ébredést egy pohár vízért előnyös némi fénynél megoldani úgy, hogy gyermekünket, párunkat ne ébresszük fel.

Naplemente ezentúl bármikor lehet...

Élvezd kanapédról a naplementét egyetlen gombnyomással! Az effekt 50%-os elmosódott meleg fehér fénnyel teszi élvezetessé a naplemente kezdetét, majd 15 perc elteltével lassan, automatikusan halványul, ezt követve további 10 perc után a fény elalszik. Ezt a funkciót használhatod alvó fényként is, mely segít ellazulni, relaxálni az éjszakai pihenést bevezetve.

Tábortűz hangulat

Idézd fel pároddal legszebb emlékeiteket és jelenítsd meg hozzá a melegséget árasztó tábortűz hangulatát, vagy hívd át barátaidat egy kellemes estére és élvezzétek együtt a kivetülő fényjátékokat. A LED fényforrás egy gombnyomásra narancssárga, vörös és fehér színek dinamikus táncát jelenítik meg, melyek megtévesztően a kandalló vagy tábortűz fényeit vetítik vissza.

Még hogy a romantika nem programozható...

Lepd meg kedvesed egy romantikus vacsorával, és előre állítsd be a hozzá illő hangulatfényeket, vagy válaszd a színváltoztató funkciót, mely piros, rózsaszín és lila színekkel teszi izgalmasabbá estéteket.

Fények, színek, ünnepek...

Legyen szó családi születésnapi partiról, házibuliról, karácsonyról vagy bármilyen más ünnepről, ezt a funkciót 100%-an Te irányítod! Előre beállíthatod, milyen időközönként milyen színhőmérsékletű fényre váltson a fényforrásod, ill. hangulathoz mérten módosíthatod azt. Legyél Te a fény lovasa, és irányítsd Te a hangulatot!

 Müller Tint rendszer elemei

 ZigBee

A ZigBee a Bluetooth-hoz hasonlóan egy vezeték nélküli kapcsolat, amit a SmartHome eszközök használnak az egymás közötti kommunikációra. A Zigbee az egyetlen globális, szabvány alapú vezeték nélküli megoldás, amely praktikusan és költséghatékonyan vezérelheti otthoni világításodat, fűtésrendrendszered vagy biztonságodat a kényelem és energiatakarékosság érdekében. Ezt a technológiát a világ vezető szolgáltatói és gyártói számára fejlesztették ki, akik intelligens otthoni eszközök széles választékát kínálják nekünk. Könnyen telepítheted és létrehozhatod saját intelligens otthonodat, hogy javítsd kényelmed és hatékonyságodat a Zigbee segítségével. Lehetővé teszi, hogy LED fényforrásaid könnyen kezelhetőek legyenek távirányító vagy okos telefon segítségével.

ZigBee funkciói

  • Az alacsony energiafogyasztású ZigBee használatával az eszközök akár évekig működhetnek egyetlen elemmel. A Zöld energia funkciónak köszönhetően még az elemet sem kell kicserélned!
  • Kiválóan használja az energiát az eszközök összekapcsolásához. Így ha az egyik eszköz meghibásodik, a többi eszköz zavartalanul folytatja a kommunikációt.
  • Könnyen használható és kiterjeszti a vezérelhető eszközök tárát. Akár kanapéd kényelmét élvezve egyszerűen szabályozhatod otthonod bármely pontján lévő eszközeidet is.
  • Ideális környezetet teremt az számodra. Képes érzékelni a hőmérsékletet, szabályozza a fényeket, vagy akár szélesre tárja a sötétítőt, hogy bejusson a napfény. A ZigBee-vel otthonod olyan lesz, amilyennek szeretnéd.

 

 ZigBee 2

Mi a különbség a ZigBee és a Bluetooth között?

  • A Zigbee célja az automatizálás, míg a Bluetooth az egymáshoz közel elhelyezkedő mobil eszközöket kapcsolja össze.
  • A Zigbee alacsony adatforgalmat használ, energiafogyasztása is alacsony, mérete kicsi. Ezzel szemben a Bluetooth magasabb adatforgalmat használ, energiafogyasztása is magasabb nagyobb eszközök esetén.
  • A Zigbee hálózatai támogatják a hosszabb hatótávolságú készülékeket, és több van belőlük, mint a kis hatótávolságú Bluetooth hálózatokból.
  • Mivel a Zigbee hálózathoz szinte azonnal csatlakozni tudsz (30 millimásodperc alatt), -ennek használata sokkal megfelelőbb,- míg a Bluetooth csatlakozási ideje ezzel szemben kedvezőtlen (3 másodperc).

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket