Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luce Design Smontati Sospensioni

 

A Luce Design Smontati Sospensioni függesztések otthonon számos életterében alkalmazhatóak. Vázuk többnyire műanyag, acél és fém, felületük krómozott, fekete vagy barna. A függesztések kialakítása eltérő, találsz húzós kivitelt - melyeknél egyetlen karmozdulattal állíthatod belógásukat - vagy láncos megoldást a vintage / indusztriális hangulat fokozása jegyében, ill. letisztult egyszerű formákat. Foglalatuk E27-es, melyekhez kreativitásodat megmozgatva számos fényforrás közül tudsz választani ezen az oldalunkon. Természetesen burával is tudod dekorálni, ehhez a Luce Design Smontati Vetri családot ajánljuk figyelmedbe.

Elérhetőség
Ár
1 900 Ft - 11 900 Ft
Anyag
2
1
3
8
Szín
1
1
2
2
2
1
Átmérő méret
90 mm - 100 mm
Magasság méret
800 mm - 1 250 mm
Termék szűrő
8 ajánlat

 

A LUCE Design Smontati Sospensioni közkedvelt világítástechikai – és lakberendezési termékcsalád a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a LUCE Design márkaoldalunkra, ahol felhasználásuk szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket