Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luce Design Rose

 

A Luce Design Rose lámpacsalád tagjai a romantika és a bűbáj jegyében kerültek megalkotásra. Egyes lámpatestek egy csokor virágra emlékeztetnek, részletesen kidolgozott részletekkel és hajlításokkal. Vázuk kovácsoltvas fehér antikolt felülettel, a hajlított karok virágszerű üvegtölcsérekbe torkollanak, melyek E14-es foglalatot ölelnek át. A karok között metál felületű rose gold színű rózsafejek, és pasztel színű levelek díszítik tovább a lámpatesteket. A Luce Design Rose elemei a romantikus vintage / provance-i stílust képviselik, de bizonyos klasszikus elemekkel is alkalmazhatóak. A dizájn megtartása érdekében gyertya formájú fényforrást ajánlunk, melyeket ITT tudsz megnézni.

Elérhetőség
Ár
14 600 Ft - 77 100 Ft
Foglalatok száma
1 foglalat - 5 foglalat
Anyag
5
2
5
Szín
5
5
1
1
4
Átmérő méret
280 mm - 710 mm
Szélesség méret
150 mm - 610 mm
Magasság méret
290 mm - 1 100 mm
Termék szűrő
5 ajánlat

 

A LUCE Design Rose közkedvelt világítástechikai – és lakberendezési termékcsalád a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a LUCE Design márkaoldalunkra, ahol felhasználásuk szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket