Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luce Design Neutron

 

A Luce Design Neutron lámpakollekció kiváló tervezés és jó alapanyagok közreműködésével jött létre. Sziluettjük rendkívül hálás, a modern, loft, skandináv és indusztriális enteriőrökben együttesen alkalmazhatóak. Nem véletlenül kapta a lámpacsalád a Neutron nevet, hisz épp oly letisztul (semleges) és alkalmazkodó, mint ez a kémiai részecske. Vázuk fém, fekete felülettek, burájuk fehér, opálos üvegből készült. A gömbök G9-es foglalatot takarnak, melyekhez energiatakarékos LED fényforrást ITT tudsz választani. A Neutron lámpacsalád tagja adott élettered alap-és kiegészítő világítását kölcsönözik, ideális választás magas beltéri otthonokba, közösségi helyiségekbe.

Elérhetőség
Ár
25 800 Ft - 212 300 Ft
Foglalatok száma
1 foglalat - 8 foglalat
Anyag
2
3
5
Hosszúság méret
185 mm - 195 mm
Átmérő méret
425 mm - 770 mm
Magasság méret
260 mm - 1 650 mm
Termék szűrő
5 ajánlat

 

A LUCE Design Neutron közkedvelt világítástechikai – és lakberendezési termékcsalád a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a LUCE Design márkaoldalunkra, ahol felhasználásuk szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket