Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luce Design LED Book

 

A Luce Design LED Book lámpacsalád tagjai otthonod praktikus alap -és kiegészítő fényeit biztosítja. Vázuk alumínium, fehér, fekete, ezüst és arany felületekkel, csuklópontos karjaik lehetővé teszik, hogy 300 fokban irányítsd fényeid aktuális tevékenységedhez, hangulatodhoz. A beépített LED modulok színhőmérséklete egységesen 3200 Kelvin, fényerejük a fali -és állólámpáknál 1300 lumen, a függesztéseknél 2600 lumen. A téglalap szerű burákba rejtett fényforrásokat opálos akril lapok fedik. A LED Book lámpatestek kitűnően illeszkednek irodák, műtermek és modern / minimál életterek berendezéseihez.

Elérhetőség
Ár
27 300 Ft - 84 000 Ft
Fényáram (lumen)  
8
4
Teljesítmény (watt)  
8
4
Szín
3
3
3
3
Hosszúság méret
150 mm - 160 mm
Szélesség méret
225 mm - 250 mm
Magasság méret
150 mm - 1 820 mm
Termék szűrő
12 ajánlat

 

A LUCE Design LED Book közkedvelt világítástechikai – és lakberendezési termékcsalád a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a LUCE Design márkaoldalunkra, ahol felhasználásuk szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket