Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luce Design Gioia

 

A Luce Design Gioia LED lámpacsalád tagjai otthonod alap - és hangulat világítását biztosítják. A csillám hatású beépített elemmel ellátott üvegbura rész, fém vázon ül.  A lámpacsalád egyes tagjai szabályozhatóak távirányító vagy applikáció segítségével, a beépített LED modulokat 3 lépcsős dimmeléssel –szabályozhatod. A LED fényforrások színhőmérséklete tehát választható 3000K - 4000K - és 6000K tartományban, melyekre a gyártó 3 év garanciát biztosít.  A nem szabályozható lámpák színhőmérséklete egységesen 4000 Kelvin, lumenszámuk és méretük eltér. Tökéletes fényforrása lehet étkeződnek vagy nappalidnak mivel adott napszakhoz vagy tevékenységedhez tudod igazítani világításod.

Elérhetőség
Ár
70 400 Ft - 186 800 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
1
Fényszín  
2
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
1
Színhőmérséklet (kelvin)
2
1
Szabályozható  
1
2
Hosszúság méret
60 mm - 65 mm
Szélesség méret
285 mm - 518 mm
Magasság méret
330 mm - 600 mm
Termék szűrő
3 ajánlat

 

A LUCE Design Gioia közkedvelt világítástechikai – és lakberendezési termékcsalád a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a LUCE Design márkaoldalunkra, ahol felhasználásuk szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket