Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luce Design Cristallo

 

A Luce Design Cristallo függesztett, fali valamint asztali lámpáival a polgári klasszikus lámpacsaládok táborát erősíti. Szerkezetük fém és üveg, mely magasztos megjelenést kölcsönöz a lámpáknak. Az üveg karokon helyezkednek el a krómozott, henger „gyertyák” melyek kanóca a foglalat. A lámpatestről finoman kidolgozott kristály és csepp formájú üvegcsék lógnak le felváltva. A design megtartása érdekében, mindenféleképpen gyertya formájú energiatakarékos és környezetbarát LED fényforrásokat ajánlunk, melyek E14-es foglalatúak.  A Luce Design Cristallo termékcsalád lámpái dekoratív kiegészítői lehetnek otthonodnak nagy látványos csillárjaival nappalidban vagy kisebb, de hasonlóan igényes asztali/fali lámpáival hálószobádban vagy közlekedődben.

Jelenleg nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressünk?
Ft
Ft

 

A LUCE Design Cristallo közkedvelt világítástechikai – és lakberendezési termékcsalád a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a LUCE Design márkaoldalunkra, ahol felhasználásuk szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket