Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luce Design Cristallo

 

A Luce Design Cristallo függesztett, fali valamint asztali lámpáival a polgári klasszikus lámpacsaládok táborát erősíti. Szerkezetük fém és üveg, mely magasztos megjelenést kölcsönöz a lámpáknak. Az üveg karokon helyezkednek el a krómozott, henger „gyertyák” melyek kanóca a foglalat. A lámpatestről finoman kidolgozott kristály és csepp formájú üvegcsék lógnak le felváltva. A design megtartása érdekében, mindenféleképpen gyertya formájú energiatakarékos és környezetbarát LED fényforrásokat ajánlunk, melyek E14-es foglalatúak.  A Luce Design Cristallo termékcsalád lámpái dekoratív kiegészítői lehetnek otthonodnak nagy látványos csillárjaival nappalidban vagy kisebb, de hasonlóan igényes asztali/fali lámpáival hálószobádban vagy közlekedődben.

Elérhetőség
Ár
25 900 Ft - 214 900 Ft
Foglalatok száma
1 foglalat - 8 foglalat
Anyag
6
3
6
Hosszúság méret
250 mm - 320 mm
Átmérő méret
130 mm - 700 mm
Magasság méret
300 mm - 1 350 mm
Termék szűrő
6 ajánlat

 

A LUCE Design Cristallo közkedvelt világítástechikai – és lakberendezési termékcsalád a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a LUCE Design márkaoldalunkra, ahol felhasználásuk szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket