Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Csomagból hiányzó termék bejelentése

 

Először is elnézésedet kérjük, hogy a csomagod tartalmának többszöri ellenőrzése ellenére azt hiányosan kaptad kézhez. 

Kérünk, hogy az átvételt követően tételesen ellenőrizd le csomagod tartalmát, mert hiányos csomagra vonatkozó kárigényt csak a kézhezvételtől számított 3 napon belül tudunk elfogadni. 

A bejelentés kezeléséhez minden esetben szükségünk lesz fotóra a kívülről, a csomagolásról és a csomag valós tartalmáról.

Bejelentésed feldolgozása után munkatársaink bekérik a csomagolás során készült fotókat, illetve a futárszolgálatnál rendelkezésre álló adatokat, ezután keresni fognak a megadott elérhetőségek egyikén. 

Kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot:

Az adataim kezeléséhez hozzájárulok.
Gyakran ismételt kérdések sérült, hiányos csomaggal kapcsolatban:


Sérülten érkezett a csomagom, mit tegyek?

Ha a megrendelt termék sérülten érkezett, úgy kérünk, az átvételtől számított három napon belül jelezd számunkra a https://lumenet.hu/serult-csomag oldalunkon, és munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot. Három nap után sérüléssel kapcsolatos bejelentést már nem tudunk elfogadni.

 

Hiányzik egy termék a csomagomból, hol tudom jelezni?

Amennyiben a megérkezett csomagban nem találod az összes megrendelt terméket, úgy kérünk, hogy töltsd ki a https://lumenet.hu/hianyos-csomag oldalon található adatlapot. Ebben az esetben munkatársaink logisztikai partnerünktől bekérik a csomagoláskor készült fotókat, így ellenőrizni tudják, hogy a hiányzó termék bekerült-e a csomagba. Hiányzó termékkel kapcsolatos bejelentésed a csomag átvételétől számított 3 napon belül tudjuk elfogadni. 

 

A megrendelt terméknek hiányzik egy tartozéka?

Kérünk, írd meg részünkre a https://lumenet.hu/hianyos-termekcsomag-bejelentese oldalon, és munkatársaink felveszik a kapcsolatot a gyártóval, hogy mihamarabb pótolhassuk a hiányzó alkatrészt. Ne feledd, az átvételtől számított három nap áll rendelkezésedre a bejelentésre, ezek után ilyen jellegű igényed már nem tudjuk teljesíteni.

 

Nem bontottam ki a csomagott három napon belül, de a termék sérült, kicserélitek?

Sérüléssel kapcsolatosan három nap áll rendelkezésre a bejelentésre. Eddig vélelmezhető, hogy a sérülés a csomagolás, illetve a szállítás közben keletkezett. A határidő letelte után már nem tudunk terméksérüléssel kapcsolatos igényt teljesíteni.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket