Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Elállás bejelentés

 

Kipróbáltad és nem tetszik? Semmi baj!

Ha a vásárolt termék nem felel meg elképzelésednek, a jogszabálynak megfelelően 14 napon belül visszaküldheted a megrendelt árut.  Fontos tudnod, hogy a terméket csak kipróbálás erejéig használhatod, ellenkező esetben a használatból eredő értékcsökkenést levonhatjuk a visszatérítendő összegből. Amennyiben több egyforma terméket vásárolsz, úgy kérünk, csak egyet bonts ki, hiszen a kipróbáláshoz ennyi elegendő. Az elállás feltételeiről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A 14 napos elállásra kizárólag fogyasztónak minősülő vásárlók jogosultak, jogi személyek esetében a termékek visszavásárlására nincs lehetőség. Az elállás érvényesítéséhez kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy nyomtasd ki a rendelés leadásakor emailben mellékelt elállási nyilatkozatunkat, és küldd el számunkra a szia@lumenet.com címre a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül. A visszaküldendő terméket kérünk gondosan rakd vissza eredeti dobozába, annak minden tartozékával együtt. Annak érdekében, hogy se a termék, se a gyári csomagolás ne sérüljön, csomagold be az eredeti dobozt egy másik dobozba! Használj térkitöltőt vagy fóliát. Kérünk, hogy vigyázz az eredeti csomagolásra. Ne szakítsd el, ne firkáld össze, ne ragassz rá semmit! Legyen olyan, amilyennek Te is szeretnéd, ha újra megvásárolnád. 

Fontos:

- A csomag feladása előtt mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

- A külső csomagolásra jól láthatóan írd rá eredeti megrendelés számod! 

- A termék visszaszállítási költsége minden esetben a vásárlót terheli a hatályos törvényeknek megfelelően.

- Utánvétesként feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni. 

- A termék személyes átvételére nincs lehetőség!


A csomag beérkezését és feldolgozását követően várhatóan 2-3 munkanapon belül visszautaljuk számodra a vételárat, melyről külön e-mailben tájékoztatunk. Amennyiben megrendelésed még nem kaptad kézhez, de szeretnéd lemondani, úgy válaszd a Megrendelés törlése lehetőséget!

Kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot:
Gyakran ismételt kérdések elállással kapcsolatban:


Mit jelent az elállás?

Amennyiben online vásárolsz, a vásárlás előtt nincs lehetőséged kézbevenni, kipróbálni a megvásárolandó árut, ezért jogszabály biztosítja, hogy természetes személyek a vásárlástól számított 14 napon belül meggondolják magukat, és a vásárlás előtti állapot visszaállítását kérjék.

 

Kinek van lehetősége elállni a vásárlástól?

A 14 napon belüli elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet szabályozza. Fontos kiemelni, hogy a 14 napon belüli elállási jog a jogszabály alapján csak a fogyasztókat illeti meg. Fogyasztó mindenki, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Ha tehát egyéni vállalkozóként, avagy cég nevére rendelsz egy terméket, ez az elállási jog nem illet meg.

 

Mennyi időm van a termék visszaküldésére?

A bejelentéstől számított 14 nap áll rendelkezésre a termék visszajuttatására. Amennyiben ez idő alatt nem küldöd el a terméket részünkre, úgy az elállás semmisnek tekintendő.

 

Hova küldjem a terméket?

Jelezd elállási szándékodat a lumenet.hu/help oldalon, és munkatársaink elküldik a visszaküldéssel kapcsolatos pontos információkat. Kérünk, ne indítsd útnak a csomagot a visszajelzésünk előtt!

 

Kibontottam a terméket, elállhatok a vásárlástól?

A terméket a kipróbálás erejéig használhatod, így természetes, hogy azt kibontottad. Kérünk, a lehetőségekhez képest őrizd meg a csomagolás épségét! Amennyiben több egyforma terméktől szeretnél elállni, úgy csak egy kibontott csomagolásút áll módunkban visszavásárolni, hiszen a kipróbáláshoz nem szükséges többet megbontani.

 

Ki fizeti a visszaszállítás költségét?

A termék visszaszállítási költsége a vevőt terheli. Amennyiben a teljes megrendeléstől elállsz, úgy a kiszállítás költségét a termék árával együtt visszautaljuk részedre.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket