Belépés
Termékek
Óriásplakát ajánlatok Akció Online Ügyintézés Info PontNeked Árajánlat Üzletünk Márkák Szállítási költségek Ismerj meg minket!
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Elállás bejelentés

 

Vissza az előző oldalra

 

Kipróbáltad és nem tetszik? Semmi baj!

Ha a vásárolt termék nem felel meg elképzelésednek, a jogszabálynak megfelelően 14 napon belül visszaküldheted a megrendelt árut. 
Fontos tudnod, hogy a terméket csak kipróbálás erejéig használhatod, ellenkező esetben a használatból eredő értékcsökkenést levonhatjuk a visszatérítendő összegből. 
Az elállás feltételeiről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik.
A Lumenet vállalja, hogy a 14 napos elállási jogot nem csak a fogyasztónak minősülő vásárlók, hanem cégek felé is biztosítja. Kivételt képeznek ez alól regisztrált B2B partnereink. 

Az elállás érvényesítéséhez kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy nyomtasd ki a rendelés leadásakor emailben mellékelt elállási nyilatkozatunkat, és küldd el számunkra a lumen@lumenet.hu címre a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül. 

A visszaküldendő terméket kérünk gondosan rakd vissza eredeti dobozába, annak minden tartozékával együtt. Annak érdekében, hogy se a termék, se pedig a gyári csomagolás ne sérüljön, csomagold be az eredeti dobozt egy másik dobozba, használj térkitöltőt vagy fóliát. Kérünk, hogy vigyázz az eredeti csomagolásra: ne szakítsd el, ne firkáld össze, ne ragassz rá semmit. Legyen olyan, amilyennek Te is szeretnéd, ha újra megvásárolnád. 

Visszaküldési címünk: Lumenet Kft, 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. 
A gyorsabb feldolgozás érdekében a csomagolásra jól láthatóan írd rá eredeti megrendelés számod!


Utánvétesként feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni. 

A csomag beérkezését és feldolgozását követően várhatóan 2-3 munkanapon belül visszautaljuk számodra a vételárat, melyről külön e-mailben tájékoztatunk. 

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal