Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Pernate

 

Az Eglo Pernate kültéri fali LED lámpái optimális alap - és kiegészítő világításként funkcionálnak kertedben, teraszodon. Gyűrűformájuk alumíniumból készült fekete színezéssel, fényeit fehér műanyag bura lapok szűrik meg. A 3000K-es színhőmérsékletű beépített LED fényforrásokra a gyártó 5 év garanciát biztosít. A Pernate 97308-as kültéri mozgásérzékelős lámpatest szenzorja mozgást érzékelve –bizonyos hatótávolságon belül – automatikusan működésbe hozza a fényforrásokat, majd mozgást már nem érzékelve kikapcsolja azokat. IP44-es besorolásunk az apró szilárd tárgyak, minden oldalról fröccsenő víz és az időjárás viszontagságai ellen nyújtanak védelmet. A kültéri lámpák optimális elhelyezéséről, használatáról és működési elvükről bővebben ITT olvashatsz.

 

Elérhetőség
Ár
33 990 Ft - 37 990 Ft
Szín
1
2
1
Termék szűrő
2 ajánlat

 

Az Eglo Pernate egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket