Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Miraflores

 

Az Eglo Miraflores LED lámpacsalád tagjainak dinamikus, hullámzó és "öntörvényű" megjelenése egyedivé teszi élettered világítását. Megjelenésük közvetíti a nyughatatlan energikus jövőt, világítástechnikai megoldásokkal fűszerezve. Talán nem véletlen a névválasztás sem, hiszen Miraflores Peruban, Lima fővárosát alkotja hasonló dinamizmussal, pezsgéssel. A lámpák váza acél/alumínium, festésük Shabby chic technológiával megoldott koptatott arany. A "pántokba" beépített LED modulokat opálos plexi lap fedi, melyekre a gyártó 5 év garanciát vállal. Az Eglo Milaflores lámpatestek vintage színezése és buzgó megjelenése a modern stílus követői.

 

Elérhetőség
Ár
20 691 Ft - 38 691 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
2
Teljesítmény (watt)  
1
1
1
1
Szín
1
4
3
Hosszúság méret
185 mm - 1 095 mm
Szélesség méret
80 mm - 160 mm
Magasság méret
65 mm - 1 200 mm
Termék szűrő
4 ajánlat

 

Az Eglo Miraflores egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket