Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Exmoor

 

Az Eglo Exmoor lámpacsalád tagjai az alap - és kiegészítő világításodról gondoskodnak. Mennyezeti többkaros lámpái praktikusak, dekoratívak, az Indusztriális stílus követei. Csuklópontos vázaik lehetővé teszik, hogy beállítsd a karok dőlésszögét Neked tetszőleges módon. Anyaguk acél, fekete színezéssel, foglalatuk E27-es, melyekhez jól mutatnak a borostyán színű LED fényforrások is. A merőkanálra emlékeztető burák fonákoldalának fehér színezése a jobb fényvisszaverődésért felelnek. Felhasználási területük nappalik, hálók és étkezők, valamint jól alkalmazhatóak alacsony belmagasságú élettereknél is.

 

 

1 ajánlat

Asztali lámpa fekete (Exmoor)
%%%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 10 043 Ft

 

Az Eglo Exmoor egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket