Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Casabas

 

Az Eglo Casabas kültéri fali LED lámpái eltérő megjelenésben és világítástechnikai funkciókkal kínálják magukat. Az Casabas 98189, 98194 lámpák váza műanyag, csuklópontos megoldásuk lévén a (burák feje) fények dőlésszöge szükség szerint állíthatóak. A beépített LED fényforrásokat, - melyekre a gyártó 5 év garanciát vállal - szatinált üveglapok fedik. A Casabas 98195,98196 napelemes kültéri LED reflektorok szintén műanyagból készültek, melyeknek dönthető (állítható) burája szögletes, lekerekített élekkel. A mozgásérzékelős lámpák 6500 kelvines (hideg fény) LED moduljaira a gyártó 5 év garanciát vállal. IP44-es besorolásuk az apró szilárd tárgyak, minden oldalról fröccsenő víz és az időjárás viszontagságai ellen nyújtanak biztonságot.

 

 

Elérhetőség
Szín
2
1
Termék szűrő
2 ajánlat

 

Az Eglo Casabas egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket