Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club Szállítási költségek B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Beghelli Sanifica UV-C levegő fertőtlenítő


A Beghelli csoport Olaszországban és Európában is piacvezető vész- és tartalékvilágítás területén, de meghatározó szereplő az energiatakarékos világítási rendszerek, a biztonsági rendszerek piacán és egyre nagyobb teret nyer a lakossági termékek szektorában is. Legújabb termékcsaládja a Beghelli SanificaAria, amely nem más mint lakossági és ipari felhasználásra alkalmas nagy hatékonyságú levegő fertőtlenítő készülékek családja.

Elérhetőség
Ár
33 490 Ft - 253 991 Ft
Hosszúság méret
296 mm - 473 mm
Szélesség méret
100 mm - 455 mm
Magasság méret
100 mm - 125 mm
Termék szűrő
3 találat
Hasonlítsd össze!
4 db azonnal, raktárról
33 490 Ft

A Beghelli levegő fertőtlenítő készülékek bizonyítottan 99,9%-ig hatékonyak vírusok, baktériumok és más mikroorganizmusok ellen. Rendkívül csendes berendezés, amely hatékonyan működik légkondicionáló készülékek mellett is, így a környezet folyamatos fertőtlenítését biztosítja. Beghelli SanificaAria biztonságos emberi jelenlét esetén is, nincs ózon - O3 kibocsátás, sem UV-C kitettség.


A környezet fertőtlenítése a biztonság “új”, elengedhetetlen feltétele


Bizonyos terekben, mint pl. irodák, edzőtermek, kórházak, iskolák, ipari épületek vagy társasházak stb. egyes helyiségeiben időnként fertőtleníteni kell, melynek köszönhetően megbízható védelmet biztosíthatunk a lehető legtöbb mikroorganikus, vírusos vagy bakteriális szennyeződéssel szemben. A környezet fertőtlenítése magába foglalja a rendszeres takarítást és sterilizálást, és ezek megvalósítására különböző lehetőségünk van.

A Beghelli célja, hogy a levegőben lévő szennyeződéseket úgy csökkentse, hogy zavarná a megszokott napi tevékenységünket. Az általa alkalmazott technológia lemásolja, ugyanakkor fel is erősíti a napsugárzás természetes tisztító tevékenységét, ennek köszönhetően csökkenti vagy elpusztítja az esetlegesen szennyező részecskéket.

Miután ily módon megfigyelte a természetet, megszülethetett egy környezet fertőtlenítő rendszer: az uvOxy® technológia. A kialakított rendszer alapja, hogy a levegőt egy olyan cellában áramoltatják, melyet teljes egészében UV-C fényforrás világít meg , majd a cirkuláló levegő fertőtlenítve távozik. Ez a folyamat mindvégig hatékony, környezetbarát és biztonságos az ember számára.

Az uvOxy® technológia megoldást nyújt a levegő fertőtlenítésére lakossági és szolgáltatói szegmensben egyaránt, amely a Beghelli SanificaAria termékcsalád minden berendezésének alaptartozéka.

Beghelli felhasználás

Intenzív UV-C fényt kibocsátó lámpa


A zárt tér belsejére az UV-C sugárzás korlátozódik. A szellőztető rendszer itt juttatja be a levegőben levő aeroszol részecskéket, ezután pedig kapcsolatba kerülnek a fertőtlenítő fénnyel. A zárt térületen átérve az UV-C fény speciális hullámhosszának köszönhetően az aeroszolban levő mikroorganizmusok inaktívvá válnak. A lehető legtöbbet hozhatod ki a UV-C sugárzás csíraölő képességből és az új Beghelli levegő fertőtlenítő rendszer magas hatásfokon működhet, ha a fenti paramétereket betartod. Az uvOxy® rendszer hatékonyságát sikeresen tesztelték különböző baktériumok, vírusok, spórák és más mikroorganizmusok jelenlétére, melyek sokkal ellenállóbbnak mutatkoztak az UV-C sugárzásra, mint pl. a koronavírus különböző fajtái.

A különféle elvégzett vizsgálatok kimutatták az uvOxy® technológia hatékonyságát baktériumok, vírusok és más mikroorganizmusok széles skáláján.

Az uvOxy® rendszerrel ellátott termékek magasszintű, innovatív technológiával ellátott, többrétű megoldást kínálnak lakossági és ipari felhasználásra egyaránt.


Az ellenőrzött UV-C kibocsátó rendszer védjegyei: biztonság és hatékonyság

Az uvOxy® technológia alapja az UV-C sugárral működő fertőtlenítő rendszer, melyet úgy terveztek, hogy a közvetlen és káros UV-C kibocsátás elkerülhető legyen. A természetben megtalálható ultraibolya sugárzás egyes hullámhosszokon káros az emberre és más élőlényekre, de a földet körülölelő atmoszféra védelmet nyújt ellene. A mesterséges módon előállított sugárzásnál arra törekednek, hogy kiküszöböljék a káros hatásokat, így pl. egyes UV-C készülékek lámpáját búrával fedik vagy a készüléket csak bizonyos helyiségekben alkalmazzák.

Az ózon termelődése szintén veszélyforrás és egyes készülékek 254 nm alatti hullámhosszon is képesek ultraibolya sugárzást előállítani. Ezért is volt fontos szempont az uvOxy® technológia tervezésekor, hogy ne a folyamat során képződjön ózon. Ennek köszönhetően azok a készülékek, melyek uvOxy® rendszerrel vannak ellátva, biztonságosan használhatóak a levegő fertőtlenítésére ember jelenlétében, különböző helyiségekben is.


A levegő fertőtlenítés termékskálájának föbb jellemzői

A következő táblázatban összefoglaltuk a termékcsalád főbb jellemzőit, teljeskörű információkat pedig a termékoldalon találsz:

Beghelli jellemzők

- a készülékek ember jelenlétében is működtethetőek;

- minden részletre kiterjedő megvalósítás jellemzi őket;

- modern, minimalista design;

- a lakossági és a szolgáltatói szegmens felhasználását is elősegítik;

- a lámpatestek technológiájának motorja az uvOxy® szabadalmaztatott levegő fertőtlenítő rendszer, mely nem bocsát ki direkt módon UV-C sugárzást és nem termel ózont, így a levegő fertőtlenítése ember közelében is elvégezhető;

- alkalmazhatóak a következő területeken: kórházak, szállodák, iskolák, irodák, éttermek, presszók, üzletek stb. közösségi tereiben de akár lakóhelyiségekben is.


Beghelli szabályozás

A SanificaAria termékcsalád minden készüléke alkalmas helyszíni vezérlésre. A SanificaAria 200 változatait bármilyen okos telefon segítségével irányíthatod, csupán Bluetooth applikációra lesz szükséged. A SanificaAria 200 connect pedig akár távolról is vezérelhető applikáción keresztül. Részletes tájékoztatót az egyes termékekről a termékoldalakra kattintva találsz.


Az ISO 15714 előírásai szerint bevizsgált termékek

A Beghelli termékek UV-C forrást használnak, melynek köszönhetően a mikroorganizmusok 99,9%-a elpusztult. Mindezt úgy, hogy elegendő mennyiségű energiával sugározzák át a levegő térfogatát. A Tecnal laboratorium - mint független, akkreditált laboratórium - az ISO előírásainak megfelelően hatékonysági teszteket végzett, UV sugaraknak különösen ellenálló mikoroorganizmusok, Bacillus subtilis, Serratia marcescens, Cladosporium sphaerospermum jelenlétére. 99,9%-ban megsemmisítették a szennyeződéseket, amely garancia arra, hogy a SanificaAria termékcsalád hasonló hatékonysággal képes legyőzni vírusok, baktériumok, koronavírus és egyéb mikroorganizmusok széles skáláját. A termékek besorolásra kerültek a levegőtisztítókról szóló IEC 60335-2-65 előírásai szerint.Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Megnézem a terméket