Új jelszót kérek
Költözik a Lumenet Bízhatsz bennünk!

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Beépített fényérzékelővel

 Start >Kompakt fénycső >E27 kompakt fénycső >Beépített fényérzékelővel
Termék sorrend módosítás:
találat
1
termékből
13833
-17%
Elérhetőség:
3 db
Beszállítási idő:
3-4 nap
3 db
azonnal
raktárról
Hasonlítsd össze!

Az innovatív Osram Dulux Intelligent Sensor kompakt fénycső az integrált fényérzékelővel és intelligens mikroprocesszoros elektronikával rendelkezik. Alkonyatkor automatikusan bekapcsol, hajnalban pedig kikapcsol, továbbá automatikusan állítja fényerejét a környezetében lévő napfény függvényében.

A beépített fényérzékelő a spektrális energia eloszlás alapján állapítja meg a fény jelenlétét, így egyéb, véletlen fényhatásokra nem érzékeny. Így a lámpát például nyugodtan beviheted a bejárattól az étkező asztalhoz, majd visszahozhatod, az út során végig igazodni fog a nappali fény mennyiségéhez.

Nagyfokú energiahatékonyság, kellemes meleg fehér fény és a Quick Light technológiának köszönhetően gyors fényáram felfutás jellemzi. Kétszer olyan gyors, mint a hagyományos kompakt fénycsövek. Hosszú (akár 20000 óra) élettartama során akár 500.000-szer kapcsolható.

Az Osram Dulux Intelligent Sensor lámpák ideálisak otthoni biztonsági világításnak. Nappal gyakran használt helyeken (pl. közlekedők, bejárati ajtó, kertkapu, garázs, autóbeálló), valamint a lakás éjszaka gyakran hasznát vagy kevés természetes világítással rendelkező területein (pl. ablaktól távoli étkezőasztal, kicsi ablakkal rendelkező mellékhelyiség) egyaránt megállja a helyét.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1148 Budapest Fogarasi út 2-6      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  /  Regisztrálok a kedvezményekért!  /  B2B - Cégeknek  /  ÁSZF  /  Rólunk  /  Szállítási költségek  /  Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.