Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Müller Licht

Kiemelkedő minőségű termékeivel a Müller Licht 1985 óta van jelen mind a német, mind a Nyugat-európai piacon. A magas színvonalú fényforrások és világítási rendszerek gyártásában és értékesítésében több mint 30 éves tapasztalattal bíró cég termékei között a hagyományos halogén izzók mellett az energiatakarékos, a modern LED lámpás, valamint az ipari világítás korszerű megoldásaival találkozhatunk. A Müller Licht vallja, hogy a fény az életminőség fokmérője, így megalakulásakor nem csupán energiatakarékos, de innovatív és időtálló világítási termékek gyártását tűze ki célul.

Mit nyújt Neked a Müller Licht?

Modern design – megbízhatóság - praktikusság – hangulatfény - és segítő társ!

A Müller Licht első sorban funkcionális világításban jeleskedik megbízható, prémium minőségében, teljesen elfogadható piaci áron. A Müller Licht a lámpatestek alkotásakor előtérbe helyezte a kényelem és praktikum szempontjait, olyan elemeket tervezett, ami maximálisan megkönnyíti és kényelmessé, egyszerűbbé teszi hétköznapjaidat. Gyártanak olyan termékeket is, melyekkel más cégek nem is foglalkoznak, pedig igen csak elkelne a háztartásban. Ide sorolhatjuk a por –és páramenetes lámpatesteket, melyeket garázsba, pincébe, műhelybe lehetnek nagy segítségedre anélkül, hogy hamar tönkre mennének. Magas védelmi besorolásuk végett (IP 65) jól bírják a hőmérséklet drasztikus ingadozását, nedvességet, port vagy egyéb szennyeződéseket. Találunk a termékcsaládok elemei között integrált LED-es lámpatesteket, fénycsöves lámpatesteket és mozgásérzékelős termékeket.

A termékek forma és vonalvezetése modern, mégis az egyszerűségre és a praktikumra hajaz, így könnyen illeszkedik számos otthon stílusához. Itt bátran említhetjük a Müller Licht kültéri és fürdőszobai lámpáit, mely minőségben, LED technológiában és formavilágban is vezető helyét tartja versenytársai mellett. Ezek a fali –és mennyezeti lámpák IP44 és IP 54-es védelemmel ellátott lekerekített, ízléses formavilágú lámpatestek melyeket bátran használhatsz teraszon, kültéri felületeken, garázsban vagy akár üvegházban is. A fürdőszobai lámpák közül érdemes megemlíteni a Light Plug lámpát, mely 2db dugalj lehetőséget biztosít számodra, illetve a tükörmegvilágító LED lámpákat és a mennyezetre vagy falra szerelhető keskeny és elegáns LED lámpatesteket.

Kiegészítő és funkcionális világítás számos elemeit kínálja még Neled a Müller Licht. Kiemelő és dekorációs fényként használatos LED szalagok, színes RGB LED és távszabályzóval működtethető LED szalagok kínálata nem csak trendi, de 5 év garanciát is biztosít a gyártó. A süllyesztett spot lámpák között is található távszabályzóval irányítható RGB LED spot, ráadásul IP 65-ös védelemmel – így bátran használható fürdőszobában vagy akár teraszodon is. Nem csak kellemes hangulatot teremt, de 3000K –es alap fénye kitűnő világítást is biztosít.

 

Müller Licht világítás

 

A design, praktikusság és megbízhatóság mellett további segítséget nyújtanak a Müller Licht éjjeli tájoló fényei, belső szekrény világítás és a pultmegvilágító lámpatestei is. Az éjszakai fények között találsz tölthető kézi lámpát, USB csatlakozóval ellátott lámpát, mozgásérzékelővel és alkonykapcsolóval ellátott termékeket. A belső szekrény világító lámpák elemmel működtethetőek, felszerelhetésük gyors és könnyű. A pult megvilágító termék többsége igazi segítség a konyhában, de használható kiemelő vagy dekorációs fényként is. Természetesen itt is találsz mozgásérzékelős, szabályozható és infra szenzoros lámpákat is.

 

A Müller Licht kiemelkedő termékei az iDual és az iDual RGB+ LED lámpatestek és fényforrások, melyek távszabályzóval működtethetőek. Nem csak általános világításra alkalmasak ezek a termékek, hanem életed meghatározó ünnepi –és hétköznapi élményeihez járulnak hozzá az általad beállított színes fényekkel.

 


- A Müller Licht Magyarország hivatalos, közvetlen partnere vagyunk, így a leggyorsabb szállítást tudjuk biztosítani
- Számtalan szakmai díjunk garancia Számodra, hogy professzionális színvonalon fogunk kiszolgálni
- Igény esetén szakértő tanácsadó kollégáink segítenek Neked.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket