Belépés
Termékek
Rendkívüli tájékoztató Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Müller Licht pultmegvilágító lámpa

 

Konyhádban fontos a természetes fény, de ha nincsenek meg hozzá a kellő földrajzi és építészeti adottságok, akkor elengedhetetlen a pultmegvilágító lámpatestek nélkülözése. A mennyezeti általános világításon túl, (függesztett lámpa vagy mennyezeti LED lámpa) még számos lehetőséged adódik, hogy a munkaasztal vagy étkező asztal egyes területeit fénybe borítsd, vagy hangulatvilágítást teremts. Ha nincs a konyhabútorodban beépített (süllyesztett) spot, akkor utólag is tudod pótolni, ill. kiegészíteni. Erre remek megoldásokat kínál Neked a Müller Licht pultmegvilágító termékei, melyek között találsz mozgásérzékelővel ellátott termékeket, vagy szabályozható fényerejű lámpatesteket is. Érdemes kipróbálni a belső szekrényvilágítást, nagy segítség lehet, ha mély –vagy nagy légterű elemekkel készült konyhabútorod.

 

Külön figyelmedbe ajánlunk egy speciális süllyesztett RGB LED spot világítást, mely jól bírja a nedvességet, párát - így fürdőszobádba sem elhanyagolható termék - (IP65 védelemmel ellátott) mindemellett kitűnő fényt biztosít melyet távkapcsolóval tudsz szabályozni. Alap színhőmérséklete 3000 Kelvin, de az RGB skála minden színét használhatod a távkapcsoló segítségével. Kellemes hangulatot teremt a reggeli kávézásnál, családi ebédnél vagy egy romantikus vacsoránál. Saját hangulatodhoz alakíthatod a konyha vagy fürdőszoba világítását. Érdemes megemlíteni a LED szalagokat is, mely aranykorát éli. Remek kiegészítői minden légtérnek, hiszen mérete és (általad) szabott hosszúsága és választható vagy szabályozható színei miatt nagyon sok felületen használhatóak. Kizárólag a képzeleted szabhat határt, akár funkcionális vagy kiemelő/díszítő célra használod.

 

 

Design Tippek:

  • Ha nincs felső szekrényed, érdemes Vintage vagy Loft / Indusztriális lámpatestekkel és egyedi falikarokkal megvilágítani konyhádat. Ezzel a választással az igényes dekorációt is megoldottad.
  • A lámpatestek elhelyezésénél figyelj, nehogy saját magad elől takard ki a fényt
  • Légy igényes, hiszen hosszú távra tervezed a konyhai világítást. Válassz jó minőséget garanciával!
  • Alaposan tervezd meg, hová szeretnél fényt, milyen színhőmérséklettel és fényerővel. Vigyázz, a túl hideg vagy túl meleg színek bizonyos konyhai tevékenységnél bosszankodásra adhatnak okot!
  • Mindig magadból indulj ki! Szokásaid és igényeid szerint tervezz, nem érdemes minden esetben a legújabb trendet követni.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal