Belépés
Termékek
Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Müller Licht RGB+

 

 

 

 

 

 

Müller Licht távszabályzó

 

Fényerő szabályzás: A ki-be kapcsolás gomb melletti két gombbal a kiválasztott szín fényárama csökkenthető, illetve növelhető. Bizonyos jeleneteknél ez a funkció nem működik.

 

Gyertyafény jelenet: A jelenetben a – gyertyalánghoz legközelebb álló - 2200 Kelvin körüli színhőmérsékletben lobogást imitál, így a pislákoló gyertya fényével teríti be a helységet.

 

Izzólámpa funkció: Az otthonokban leginkább ajánlott és az izzólámpák lévén megszokott, erőteljes 2700 Kelvines színre kapcsolja a lámpát.

 

Hideg fehér: az irodákban használatos - munkavégzéshez ajánlott – 4000 Kelvin színhőmérsékletre kapcsolja a lámpát.

 

Daylight – nappali fény: Az aktivizáló hatású rendkívül hideg, 6500 Kelvines színhőmérséklet tökéletes fényviszonyokat teremt munkához, olvasáshoz.

 

Álom őrző mód: a gyertya fényénél is visszafogottabb fényáram, mely nem zavarja a pihentető alvást. Ez a funkció, használatakor irányfényt mutat az esetleges éjszakai közlekedéshez.

 

Elalvás jelenet: a lámpa kellemes meleg fehér színre kapcsol, majd fokozatosan kezdi csökkenteni fényáramát, ezáltal békés, nyugodt álomba ringatja gyermekünket, megadva a fény biztonságát.

 

Olvasó funkció: A világos, semleges fehér fényszín a leginkább ajánlott olvasáshoz. Használatával a szem kevésbé fárad olvasás közben.

 

Relax funkció: A csökkentett fényerejű, meleg fehér fény nyugodt, pihentető légkört teremt, mely békét és harmóniát áraszt, legyen szó relaxációról.

 

Ébredés jelenet: Ez a funkció a reggeli ébredéshez hasonlóan a szemet fokozatosan szoktatja a fényhez oly módon, hogy a fényerő egy alacsony indulóállapotról 20 perc alatt éri el a max. értéket.

 

Színtárcsa: a színtárcsa segítségével 16 szín közül választhatod ki a Neked legjobban tetszőt. A két belső gombbal pedig a színtelítettség állítható.

 

Party funkció - játék a színekkel: a színátúszáshoz hasonló jelenet, csak intenzívebb színváltással.

 

Naplemente jelenet: A piros és a sárga színárnyalatainak váltakozása a trópusi naplementét idézve, varázslatos fényekkel ragyogja be a helységet.

 

Erdő jelenet: A sárga és zöld tónusok váltakozása az erdei fényeket és árnyakat imitálja.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal