Belépés
Termékek
Kedvezmények Help B2B Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

FEL!

Kedves Vásárlónk!

10 év sok idő. 2012. nyarán egy hosszas baráti sörözéssel indult a történetünk, amikor úgy döntöttünk, hogy az akkor már sokéves világítástechnikai kereskedelmi tapasztalatunkat felhasználva webáruházat nyitunk. Azt láttuk, hogy a hagyományos világítástechnikai kereskedelem a standard termékek még olcsóbban való értékesítésének bűvköre körül forog és a speciálisabb igényeket elég rosszul szolgálják ki a kereskedők. A koncepció az volt, hogy minél szélesebb körű, de szakmailag megkérdőjelezhetetlen minőségű termékeket kínáljunk jövőbeni vásárlóinknak.


Akkoriban a világítástechnikai gyártók nem igazán hittek abban, hogy termékeiket lehetséges interneten is eladni és az évtizedes múlttal rendelkező hagyományos kereskedők sem fogadták kitörő örömmel az újítókat. Természetesen a legnagyobb kihívás a vásárlói bizalom elnyerése volt. Kitartóan hittünk azonban abban, ha becsületesen dolgozunk, annak előbb-utóbb meglesz az eredménye.


Sikerre FEL!

Ma már végtelenül büszkék vagyunk arra, hogy olyan nagyszerű csapatunk van, ahol mindannyiunknak szenvedélye a minőségi világítástechnika. Odaadásunknak köszönhetően eddig közel 12 millió látogatónk, már több mint félmillió rendeléssel szavazott nekünk bizalmat. Odafigyelésünket a szakma is díjazta, mára az e-kereskedelem szinte minden díját megnyertük. Eközben minden általunk forgalmazott világítástechnikai gyártónak a legnagyobb hazai e-kereskedői, több esetben pedig disztribútorai lettünk.


Innovációra FEL!

10 év alatt nagyot fordult velünk a világ, hiszen egy évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy egy vásárló az interneten rendeljen meg egy csillárt. Eközben ma az a legfontosabb kérdése, hogy hogyan kaphatja meg a számára legkényelmesebb szállítási móddal, a leggyorsabban rendelését. A célunk az első perctől fogva az volt, hogy az online világítástechnikai piac úttörői legyünk, ezért nyereségünk nagy részét a mai napig fejlesztésekre fordítjuk. Minden fejlesztésünk alapelve, hogy a vásárlóink fejével gondolkozzunk: mi lenne az elvárásunk, ha mi vásárolnánk a Lumeneten? Válogatott termékkínálat, előre számítható szállítási nap, megnyugtató garanciák, segítőkész ügyfélszolgálat, szaktanácsadás országosan elismert világítástechnikai szakemberektől, kiváló minőségű termékfotók, döntést segítő termékvideók, bármely eszközről kiváló vásárlói élményt nyújtó weboldal? Neked melyik fontos?Nekünk mind fontos. Ugyanakkor egy vállalkozásnak időről-időre mérlegelnie kell, hogy mi az erőssége és mi a gyengesége. A 10 éves jubileum kiváló alkalom erre. Hűséges vásárlóként bizonyára Te is szembesültél azzal, hogy a novemberi főszezonban az általad és általunk is vártnál lassabban tudtuk teljesíteni rendelésed. Történt mindez annak ellenére, hogy rengeteg fejlesztésünk fókusza a logisztika, több százezer darabos készlettel készülünk fel az őszre és számtalan plusz munkatárs odaadóan dolgozik a feladaton. Mégis, még ekkora odafigyelés mellett is előfordult, hogy nem tudtuk garantálni az általad már megszokott másnapi kiszállítást. Ugyanígy ügyfélszolgálatunk is nehezebben elérhető ebben az időszakban. Ahhoz, hogy mégis teljesíteni tudjuk a vásárlói rendeléseket, átszervezésekre volt szükség – ez azonban visszaveti a termékfejlesztést, így nem tud olyan mértékben növekedni portfoliónk, ahogyan azt szeretnénk. Ezeken a területeteken tehát változtatnunk, korszerűsítenünk kell, hogy egész évben kiemelkedően magas szolgáltatási színvonalat nyújthassunk Neked. De akármennyire szeretnénk, nem biztos, hogy jól látjuk minden gyengeségünket, ezért most a Te segítségedet kérjük: kérünk töltsd ki „Fel! Mérünk!” anonim kérdőívünket és szólj bele a Lumenet jövőjébe!

Változásra FEL!

2022. a változás éve lesz a Lumenetnél. Tudjuk, hogy rengeteg lépésen át vezet az út, hogy jobb szolgáltatást nyújtsunk Neked, ezért a „FEL” kampányunk keretében ezen az oldalon lépésről-lépésre tájékoztatni fogunk az őszig tartó folyamatról. A következő időszakban tehát nagyon sok újdonsággal, innovációval várunk!
Kérünk, tarts velünk!


Üdvözlettel:

Lis László és Zabari István


Lis László és Zabari István
Alapítók

Tovább
Eljött a költözés napja!
06
Júl

Rengeteg előkészületen és technikai átalláson vagyunk túl annak érdekében, hogy július 11. hétfőtől már a Webshippy robotizált logisztikai központjából szolgáljuk ki vevőink rendelését.

Együttműködési megállapodást kötött a Lumenet és a Webshippy
24
Máj

Az e-kereskedelemi szektor az elmúlt két év egyik legdinamikusabban növekvő ágazata, csak hazánkban 30%-os bővülés tapasztalható. 

Elindult a PremiLum Club!
23
Máj


Ahogyan azt már korábban bejelentettük, április 30-án végleg megszűnt a PontNeked programunk. Akkor még nem árulhattunk el részleteket, de mostanra lehullt a lepel: elindult a Lumenet PremiLum Club, ahol egyedülálló kedvezményeket biztosítunk clubtagjaink számára.

A gyorsabb online kiszolgálás érdekében bezárjuk Cziráki úti üzletünk
04
Máj

Kedves Vásárlónk,

Fogorvoshoz menni senki sem szeret. Hiába érzünk fájdalmat, ha lehet halogatjuk, akkor is, ha tudjuk, hogy utána sokkal jobb lesz. Aztán előbb-utóbb erőt veszünk magunkon és döntünk. A beavatkozás után pedig egy csapásra elmúlik a fájdalom és már bánjuk, hogy nem tettük meg hamarabb. Hasonló dolog történt cégünkkel az elmúlt időszakban.

Április 30-án megszűnik a PontNeked program
24
Ápr

Beváltásra FEL!

Az idén 10 éves a Lumenet megújulási folyamatának első lépése, hogy kivezetjük PontNeked hűség- programunkat. Helyét pár hónapon belül egy új, még jobb kedvezményrendszer váltja fel. Egyelőre maradjon titok, hogy mit tervezünk, de egyvalamiben biztos lehetsz: amennyiben már most PontNeked klubtag vagy, automatikusan bekerülsz az új programunkba is. Természetesen összegyűjtött pontjaid annak lejártáig nem vesznek el, azonban a 2022. április 30. utáni regisztrált vásárlások lezárásakor már nem írunk fel új pontokat.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket