Belépés
Termékek
Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

eneloop


A Panasonic Corporation egyik tagjaként az eneloop világszerte megoldást kínál az újratölthető elemek, akkuk, és akkutöltők terén. A - Ready to use szlogen - minden vásárló kényelmét szolgálja, hiszen az eneloop újratölthető termékek azonnal használatra készek, nem kell tölteni az első használat előtt. Az eneloop több mint 80 országban 400 millió elemet forgalmaz, ami jelentős piaci eredménynek mondható az elmúlt 15 év távlatában.

 

eneloop újratölthető

 

 

Az eneloop mint akkumulátor

Az újratölthető energiaforrások növekvő piaci igényeire válaszként a Panasonic az eneloop létrehozása mellett döntött. A környezetvédelem és a fenntarthatóság érdekében létrejött eneloop akkumulátorok tiszta napenergiát használva kerülnek agyártás után először töltött állapotba, így csökkentve az előállítás során fellépő káros energia felhasználást, újrahasználhatóságuk révén pedig hozzájárulnak bolygónk fenntarthatóságához.

Az eneloop akkuk kétségtelen előnye, hogy újra felhasználhatók és újra tölthetők, ellenben az egyszer használatos alkáli elemekkel, amik így rendkívül terhelik a környezetet. A használatra kész eneloop elemek a kicsomagolást követően azonnal használhatók akár csak az alkáli elemek így nem jelent hátrányt ha vásárlás után azonnal szükségünk lenne a tárolt energiára. A gyártó olyan technológiával készítette az akkumulátorokat, hogy felhasználástól, függően, akár 10 év tárolást követően is használatra kész legyen.

Megtakarítás, teljesítményt

Az eneloop akkuk 2100 alkalommal újratölthetők, amivel költséget takaríthatsz meg. Az egyedülálló technológia és a metál-hibrid ötvözet rácsméretének javításának köszönhetően az eneloop akár 10 év tárolást követően is megőrzi a teljesítménye 70%-át. Ezzel párhuzamosan alacsony hőmérsékleten magasabb feszültséget biztosít, mint a szárazelemek.

eneloop 10 év

 

 

eneloop pro

Az eneloop akkuk választéka a gyártói és piaci tapasztalatokat figyelmbe véve 3 csoportra osztható. Az eneloop pro család a legjobb választás a nagy áramot igénylő eszközök energiaellátására, mint például a vakuk, billentyűzetek audió eszközök és játékok. Az eneloop pro tölthető elemek ezekben az esetekben is kiemelkedően hosszan biztosítanak energiát az eszközöknek.

eneloop pro

eneloop standard

Az eneloop standard akkumulátorok magas kapacitással rendelkeznek és 2100 alkalommal is újra tölthetőek. Az 1900mAh kapacitású AA akkuk, és a 750mAh AAA akkuk a legjobban elterjedt eneloop újratölthető elemek. Szinte minden ilyen energiaforrást igénylő készülékekbe használhatók és hosszú ideig biztosítják az üzemelésüket.

 

eneloop standard

 

eneloop lite

A kisebb és közepes energiaigényű készülékekhez a megfelelő választás az eneloop lite tölthető elem, mely akár 3000 alkalommal is újratölthető. Az otthoni mindennapos használatban szereplő készülékek, mint a távirányítókhoz, telefonokhoz, számológépekhez a legjobb választás a lite család, hiszen sokszor újratölthető és hosszú távon biztosít energiát a kis fogyasztású berendezéseknek.

 

eneloop lite

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket