Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Növényvilágító lámpa

Stav produktu
Cena
6 489 Ft - 45 001 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
1
1
Anyag
1
3
4
Szín
3
1
Hosszúság méret
110 mm - 440 mm
Szélesség méret
110 mm - 453 mm
Magasság méret
310 mm - 710 mm
Termék szűrő
4 ajánlat

  Ledvance cserépbe szúrható LED-es növénynevelő, automatikus időzítővel (Umbrella)
%
TOP ÁRNeked
  Ledvance LED-es palánta nevelő, automatikus időzítővel, 20 W (Garden)
%
TOP ÁRNeked
  Ledvance LED-es palánta nevelő, vízhiány érzékelővel, 24 W (Garden)
%
TOP ÁRNeked


Ahhoz, hogy kedvenc növényeid otthonodban is megfelelően fejlődhessenek, elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fény érje őket. Akár egy sötétebb szobában szeretnéd biztosítani a szükséges fényt, esetleg speciális igényű növényed vagy virágod gondozásához keresel megfelelő terméket, növényvilágító lámpáink igazodhatnak az egyes virágaid igényeihez. Működésük során a számukra élettanilag fontos spektrumokban sugározzák a fényt.  Legyen szó akár a kedvenc virágodról, zöldségről vagy fűszernövényről, itt találsz hozzá megfelelő növényvilágító lámpát!

 

 

 

Napjainkban természetesen már a növényvilágító lámpák piacán is egyeduralkodóvá váltak a LED-fényforrások, amelyek nemcsak kevesebbet halogén társaiknál, de hatékonyságuk is kiemelkedő. Lehetővé teszik, hogy a növényeket csak a számukra hasznos fény-spektrumok és hullámhosszok érjék, így az adott növekedési szakaszuknak megfelelően biztosítják a megfelelő fényt.

A beltéri növénytermesztők számára nélkülözhetetlen készülékek ezáltal elősegítik a növények hatékony fotoszintetizálását és így biztosítják megfelelő fejlődésüket.  A Lumenet kínálatában ráadásul olyan növényvilágító lámpákat is találsz, amelyek nem pusztán virágaid hatékony megvilágítását biztosítják, de mindeközben megfelelő mennyiségű vízzel is ellátják őket. Válassz egyet a legnépszerűbb gyártók növényvilágító és palánta nevelő lámpái közül!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket