Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Húzó- és zsinórkapcsoló

Stav produktu
Cena
300 Ft - 4 724 Ft
Márka
1
1
10
3
1
Névleges áram
1 A - 16 A
Névleges feszültség  
1
10
Szín
7
6
Hosszúság méret
25 mm - 155 mm
Szélesség méret
13 mm - 100 mm
Magasság méret
16 mm - 45 mm
Termék szűrő
16 ajánlat

Talpkapcsoló 1,5 méter vezetékkel, fehér (max.3500 W)
%
TOP ÁRNeked
4 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 4 724 Ft
1 csomag azonnal, saját raktárról
628 Ft
Fekete zsinórkapcsoló
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 506 Ft
Beépíthető lámpa kapcsoló, fekete
%
TOP ÁRNeked
Fehér zsinórkapcsoló
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 533 Ft

 

A húzókapcsolók és a zsinórkapcsolók segítségével vezérelheted lámpáid vagy egyéb elektromos eszközöd működését.  Mindkét típus egyszerűen használható, megbízható, és hosszú élettartammal rendelkezik, így kiváló választás a kényelmes és közvetlen kapcsolásokhoz.

 

 

Húzókapcsoló

A húzókapcsoló olyan praktikus és kompakt megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a világítást vagy egyéb elektromos eszközöket egyszerűen, egy húzó mozdulattal vezéreljük. Ezek az eszközök jellemzően fali- vagy mennyezeti lámpák, ventilátorok, illetve egyéb háztartási berendezések esetében használatosak. A húzókapcsolók előnye, hogy kényelmesen kezelhetők és különösen hasznosak olyan helyeken, ahol a hagyományos kapcsolók nem ideálisak vagy nehezen hozzáférhetők.

A húzókapcsoló kialakítása egyszerű, mégis rendkívül hatékony: egy rövid zsinórral vagy lánccal működik, amit meghúzva a kapcsoló átbillenti az áramkört, és így bekapcsolja vagy kikapcsolja a csatlakoztatott eszközt. Ez a típusú kapcsoló különösen jól működik kisebb helyiségekben, például gardróbokban, ahol nincs elegendő hely fali kapcsolónak, vagy ahol egyszerűbb és közvetlenebb irányítást szeretnél. A húzókapcsolók többféle stílusban és anyagból elérhetők, így könnyedén illeszthetők a helyiség dizájnjához.

A húzókapcsoló működési elve egyszerű és megbízható, hosszú távú használatra tervezték. Az ilyen típusú kapcsolók élettartama gyakran hosszabb, mivel kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, és kevésbé hajlamosak a meghibásodásra. A megfelelő választásnál érdemes figyelembe venni, hogy milyen típusú világítótesthez vagy készülékhez szeretnéd csatlakoztatni, illetve mennyire fontos az esztétikai megjelenés a funkció mellett.




Zsinórkapcsoló

A zsinórkapcsoló egy másik népszerű megoldás a világítás vagy egyéb elektromos eszközök vezérlésére, amely különösen praktikus olyan helyeken, ahol a fali kapcsolók nem elérhetők vagy nem kívánatosak. A zsinórkapcsolók általában a lámpákhoz vagy kisebb elektronikai eszközökhöz csatlakoztatott vezetékek mentén helyezkednek el, és egy húzással lehet őket működtetni.

Ez a típusú kapcsoló jellemzően asztali lámpákban, állólámpákban, illetve olyan helyiségekben használatos, ahol a világítást kényelmesen, a zsinór meghúzásával szeretnéd irányítani. A zsinórkapcsolók gyakran diszkrétebbek, mint a húzókapcsolók, mivel a zsinór a lámpa vagy a készülék részeként jelenik meg, és nem igényel külön fali vagy mennyezeti rögzítést. Ezek a kapcsolók is elérhetők különböző stílusokban, anyagokból készülnek, így könnyedén integrálhatók a meglévő lakberendezési elemekhez.

A zsinórkapcsolók egyszerűen telepíthetők és használhatók, kiválóan alkalmazhatók olyan környezetekben, ahol a rugalmasság és a kényelem fontos. Kiválasztásuknál érdemes figyelembe venni a zsinór hosszát, hogy könnyen elérhető legyen, valamint azt, hogy milyen típusú eszközhöz lesz csatlakoztatva. A zsinórkapcsoló megbízható és időtálló megoldás, különösen akkor, ha a mindennapos használat során fontos, hogy a világítást gyorsan és egyszerűen irányíthasd.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket