Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Mennyezeti SMART spot lámpa

Stav produktu
Cena
6 555 Ft - 193 266 Ft
Márka
8
1
5
39
11
Fényáram (lumen)  
1
7
11
4
4
4
33
Fényszín  
33
9
22
Teljesítmény (watt)  
1
3
8
8
7
4
33
Színhőmérséklet (kelvin)
33
9
22
Szabályozható  
8
13
43
Foglalat  
44
19
Foglalatok száma
1 foglalat - 4 foglalat
Anyag
8
5
48
14
Szín
5
33
26
3
8
Átlagos élettartam  
15 000 óra - 30 000 óra
Védettség  
61
1
Hosszúság méret
82 mm - 990 mm
Átmérő méret
54 mm - 210 mm
Szélesség méret
80 mm - 448 mm
Magasság méret
55 mm - 163 mm
Termék szűrő
64 ajánlat

Szabályozható mennyezeti lámpa, fekete (Caminales)
%
TOP ÁRNeked
1 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 18 695 Ft
  Philips Hue Runner White Ambiance LED 2-es spot lámpa, fehér + DIM Switch
%
TOP ÁRNeked
1 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 63 255 Ft
  Philips Hue Buckram White Ambiance LED 2-es spot lámpa, fehér + DIM Switch
%
TOP ÁRNeked
1 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 55 393 Ft
  Connect Smart LED spot lámpa 24 W, hideg-melegfehér, fekete (Stanos)
%
TOP ÁRNeked
  Connect Smart LED spot lámpa 16 W, hideg-melegfehér, fekete (Stanos)
%
TOP ÁRNeked
  Ledvance Sun@Home okos fürdőszobai fali LED lámpa, három karos
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue LED spot lámpa, fehér (White and Color Ambiance-Fugato)
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue Argenta White and Color Ambiance LED spot lámpa, fehér
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue LED spot lámpa, fekete (White and Color Ambiance-Fugato)
%
TOP ÁRNeked
Philips Hue spot lámpa, 3-es LED, fekete (Fugato)
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue Argenta White and Color Ambiance 2-es LED spot lámpa, fehér
%
TOP ÁRNeked
 

A mennyezeti SMART spot lámpák a modern technológia csúcsát képviselik a világítástechnikában, egyesítve az intelligens otthonok nyújtotta kényelmet a stílusos és praktikus világítási megoldásokkal. Ezek a lámpák nem csak fényt biztosítanak, hanem okos funkcióikkal és vezérlési lehetőségeikkel új szintre emelik az otthoni világítás élményét.

A SMART spot lámpák egyik legnagyobb előnye a távvezérelhetőség. Az ilyen lámpák általában Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoznak az otthoni hálózathoz, és egy okostelefonos alkalmazás vagy hangvezérlő eszköz segítségével irányíthatók. Ez azt jelenti, hogy a fényt bárhonnan és bármikor szabályozhatod. Képzeld el, milyen kényelmes lehet, ha a nappaliból vagy akár az irodából vezérelheted otthonod világítását, be- és kikapcsolhatod a lámpákat, szabályozhatod a fényerősséget, vagy akár beállíthatod a kívánt színhőmérsékletet.

A színhőmérséklet (CCT) állíthatósága az egyik legismertebb funkciója a SMART spot lámpáknak. A meleg fehér fénytől (2700K) a hideg fehér fényig (6500K) terjedő skálán bármilyen színhőmérsékletet kiválaszthatsz, így a hangulatot mindig az aktuális tevékenységhez igazíthatod. Például egy melegebb, barátságosabb fény ideális lehet egy pihentető estére, míg egy hidegebb, energizálóbb fény segíthet a koncentrációban munka vagy tanulás közben. Az RGB funkcióval rendelkező SMART spot lámpák színváltási képessége is lenyűgöző. Az RGB LED technológiának köszönhetően több millió szín közül választhatsz, így könnyedén megteremtheted a kívánt atmoszférát bármilyen eseményhez vagy hangulathoz. Gondolj csak bele, milyen látványos lehet egy parti, ahol a világítás a zene ütemére változik, vagy egy romantikus vacsora, ahol a lágy, meleg fények segítenek a meghitt hangulat megteremtésében.

A programozható világítási beállítások további kényelmet nyújtanak. Az alkalmazások lehetővé teszik, hogy különböző időzítéseket és automatizációkat állíts be, például a lámpák automatikusan felkapcsolódhatnak reggel, hogy segítsenek az ébredésben, vagy lekapcsolódhatnak, amikor elhagyod a lakást. Az ilyen okos funkciók nemcsak kényelmesek, hanem energiatakarékosak is, hiszen mindig biztos lehetsz benne, hogy a lámpák csak akkor világítanak, amikor szükség van rájuk. A mennyezeti SMART spot lámpák biztonsági szempontból is előnyösek. A távvezérlés lehetősége miatt akkor is irányíthatod a világítást, amikor nem vagy otthon, ami elriaszthatja a betolakodókat. Emellett egyes modellek mozgásérzékelővel is fel vannak szerelve, ami további biztonsági funkciót jelenthet.

Dizájn szempontjából a SMART spot lámpák rendkívül sokoldalúak. Elérhetők különböző stílusokban, színekben és anyagokban, így könnyedén megtalálhatod az otthonodhoz leginkább illeszkedő modellt. Legyen szó minimalista, modern vagy akár klasszikus dizájnról, biztosan találsz olyan lámpát, amely megfelel az esztétikai elvárásaidnak. Az elegáns, diszkrét megjelenésű lámpák tökéletesen integrálhatók bármely helyiségbe, miközben kiemelik annak legszebb részeit.

A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a számodra legideálisabb mennyezeti SMART spot lámpát. A választásnál figyelembe veheted a helyiség funkcióját, a kívánt fényerősséget és színhőmérsékletet, valamint a lámpa stílusát és anyagát. Ne feledd, hogy a megfelelő világítás nemcsak praktikus, hanem a hangulatot is nagyban befolyásolja, így érdemes időt szánni a tökéletes lámpa kiválasztására. A Lumenet segítségével biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű és legstílusosabb mennyezeti SMART spot lámpákat találod meg, amelyek hosszú évekig örömet okoznak majd neked és családodnak.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket