Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Napelemes állólámpa

Stav produktu
Cena
15 990 Ft - 67 690 Ft
Márka
1
1
4
3
2
4
Fényáram (lumen)  
3
10
2
Fényszín  
2
6
7
Teljesítmény (watt)  
9
5
1
Színhőmérséklet (kelvin)
1
7
6
Funkció
8
3
1
13
1
Szabályozható  
1
1
5
Névleges feszültség  
2
2
7
2
Névleges teljesítmény  
2 W - 10 W
Fényáram  
200 lm - 550 lm
Anyag
2
7
12
1
2
Szín
4
1
1
6
6
1
3
1
1
Átlagos élettartam  
10 000 óra - 50 000 óra
Védettség  
12
2
1
Hosszúság méret
135 mm - 760 mm
Átmérő méret
120 mm - 340 mm
Szélesség méret
60 mm - 460 mm
Magasság méret
120 mm - 1 900 mm
Termék szűrő
15 ajánlat

  Ledvance Smart+ Bluetooth Solar Alps Pathway Multicolor okos kültéri napelemes LED állólámpa
%
TOP ÁRNeked

Képzeld el, hogy egy meghitt kert közepén állsz, ahol az éjszaka bársonyos sötétsége lassan telepszik a tájra. Egyedül vagy, de nem érzed magadat elveszettnek, hiszen körülötted apró fények kezdenek felvillanni, mint az égbolton a csillagok. Ezek nem mások, mint a napelemes állólámpák, amelyek egész nap a Nap energiáját gyűjtötték, hogy most, amikor leginkább szükséged van rájuk, útmutatást és fényt nyújthassanak. A kert minden sarkában áll egy-egy ilyen lámpa, mindegyik különböző magassággal és formával, de ugyanazzal a céllal: hogy fényt vigyenek az éjszakába. Valahol egy magasabb állólámpa áll, mintha egy őrtorony lenne, világítva a kerti ösvényeket, melyek a titokzatos kert mélyére vezetnek. Egy másik sarokban, a pihenőszék mellett, egy alacsonyabb, de melegebb fényű lámpa áll, tökéletes olvasóhelyet teremtve a szabad ég alatt.

A napelemes állólámpák nem csupán praktikus világítási megoldást nyújtanak, hanem dekorációs elemként is szolgálnak. Napközben, miközben a napelemek gyűjtik az energiát, a lámpák elegáns kiegészítői a kertnek, esténként pedig varázslatos fényforrásként szolgálnak, megmutatva a kert rejtett szépségeit. Képzeld el, ahogy egy laza nyári estén barátaiddal kint ültök a kertben, és a napelemes állólámpák meleg fénye ölel benneteket körbe, teremtve a tökéletes hangulatot a beszélgetéshez, nevetéshez és az emlékek megosztásához. Nincs szükség kábelekre vagy elektromos csatlakozásokra, ezek a lámpák szabadon állnak a kertben, ahol csak szeretnéd, függetlenül attól, hogy van-e közelben konnektor.

A napelemes állólámpák varázsa abban rejlik, hogy képesek összekötni a modern technológiát a természetes szépséggel. Egy olyan világban, ahol egyre többen törekszünk a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra, ezek a lámpák tökéletes példái annak, hogyan integrálhatjuk ezeket az értékeket a mindennapjainkba, miközben egy kis varázslatot is hozunk a kertünkbe.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket