Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Schneider Electric Asfora szerelvény bézs színben

Stav produktu
Cena
787 Ft - 7 671 Ft
Névleges áram
10 A - 16 A
Névleges teljesítmény  
2 300 W - 3 680 W
Szín
11
24
Védettség  
31
4
Hosszúság méret
71 mm - 123 mm
Szélesség méret
71 mm - 83 mm
Magasság méret
35 mm - 48 mm
Bekötés típusa  
9
11
Termék szűrő
35 ajánlat

Schneider Asfora vakfedél,kerettel bézs EPH5600123
%
TOP ÁRNeked
4 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 1 395 Ft
  Schneider Electric Asfora süllyesztett kétpólusú kapcsoló kerettel és billentyűvel, bézs
%
TOP ÁRNeked
Schneider Asfora bézs Hármas kapcsoló EPH2100123
%
TOP ÁRNeked
  Schneider Asfora 1xRJ45 Cat5e UTP aljzat,kerettel bézs EPH4300123
%
TOP ÁRNeked
  Schneider Asfora váltókapcsoló - IP44, kerettel bézs EPH0400423
%
TOP ÁRNeked
  Schneider Asfora 1xRJ45 Cat6 UTP aljzat,kerettel bézs EPH4700123
%
TOP ÁRNeked
 

A Schneider Electric Asfora szerelvénycsalád bézs színű változata tökéletes választás azok számára, akik szeretnék otthonukban vagy munkahelyükön a meleg, barátságos és elegáns légkört megteremteni. A bézs szín a semleges árnyalatok családjába tartozik, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen belső térbe harmonikusan illeszkedik, és kiváló alapot nyújt a különféle dekorációs elemek és színkombinációk számára.

Az Asfora bézs szerelvények különleges, lágy színe finom eleganciát kölcsönöz a helyiségeknek, miközben nem vonja el a figyelmet a belső tér egyéb elemeiről. Ez az árnyalat különösen jól mutat világos, természetes színű falakkal, fa burkolatokkal és pasztell tónusokkal kombinálva. A bézs színű szerelvények melegséget és otthonosságot sugároznak, így ideálisak nappalikba, hálószobákba, valamint olyan helyiségekbe, ahol a nyugodt és barátságos atmoszféra kialakítása a cél.

A Schneider Electric Asfora termékei magas minőségű anyagokból készülnek, és a bézs színű változat sem kivétel. Ezek a szerelvények nemcsak esztétikai szempontból kiválóak, hanem funkcionálisan is kiemelkedőek. Az Asfora kapcsolók és konnektorok megbízhatóan és biztonságosan működnek, hosszú élettartamuknak köszönhetően pedig hosszú éveken át szolgálják a háztartásokat és a munkahelyeket. A bézs színű Asfora szerelvények könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami különösen praktikus, hiszen a mindennapi használat során is megőrzik esztétikai vonzerejüket.

Az Asfora szerelvénycsalád bézs változata tökéletes választás, ha egy klasszikus és időtálló megjelenést keresel. A bézs árnyalat finom eleganciája és sokoldalúsága révén jól illik a hagyományos és a modern belső terekhez egyaránt. A Schneider Electric által kínált termékek között megtalálhatók különféle kapcsolók, konnektorok és egyéb szerelvények, amelyek mindegyike azonos stílust és minőséget képvisel.

Az Asfora bézs szerelvényei ideálisak olyan helyiségekbe, ahol a nyugodt és kiegyensúlyozott atmoszférát szeretnéd megteremteni. A színválasztásnál érdemes figyelembe venni a helyiség egyéb dekorációs elemeit, hogy a szerelvények harmonikusan illeszkedjenek a térbe. A bézs szín különösen jól mutat természetes anyagokkal és színekkel, például fa bútorokkal és zöld növényekkel kombinálva.

A bézs színű Asfora szerelvényekkel garantáltan eleganciát és harmóniát vihetsz otthonodba vagy munkahelyedre. A Schneider Electric minőségi termékei nemcsak szépek, hanem megbízhatóak is, így hosszú távon is elégedett leszel velük. Kínálatunkban biztosan megtalálod a legmegfelelőbb szerelvényeket, amelyek nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is, és amelyekkel otthonod egy igazán barátságos és kellemes hellyé válik.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket