Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

 

Az MR16 12V LED fényforrások tökéletes választást jelentenek, ha energiatakarékos és hatékony megoldást keresel. Ezek a LED fényforrások kiváló alternatívái a hagyományos halogén MR16 izzóknak hiszen nemcsak jelentősen kevesebb energiát fogyasztanak, de hosszabb élettartammal is rendelkeznek, így hosszú távon is gazdaságosak.

Ráadásul ezek a LED-ek az izzóknál lényegesen hosszabb élettartamúak, így ritkábban kell cserélned őket, ami szintén jelentős megtakarítást eredményez. A LED technológia minimális hőtermelése biztonságosabb használatot és kevesebb hőterhelést biztosít a környezeted számára.

Az MR16 12V LED izzók magas színvisszaadási indexszel (CRI) rendelkeznek, és többféle színhőmérsékletben elérhetők, így mindig a hangulatodnak és az adott helyiségnek megfelelő fényt választhatod. Legyen szó meleg fehér, természetes fehér vagy hideg fehér fényről, biztosan megtalálod a számodra ideális megoldást.

Ezek a fényforrások rendkívül sokoldalúak és számos helyen alkalmazhatók. Spotlámpákban használva kiemelheted velük a dekorációs elemeket vagy műalkotásokat, süllyesztett világításban pedig modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a belső tereknek. Vitrinvilágításra is ideálisak, ha üzletedben szeretnéd megvilágítani a termékeket, de megfelelő védettségű lámpatestekben kültéri világításra is használhatod őket.

Fontos tudnod, hogy az MR16 12V LED izzók 12V feszültségen működnek, így szükség lehet megfelelő transzformátorra a működtetésükhöz.  Amennyiben meglévő lámpádban cserélnéd ki az izzókat LED-re, úgy vásárlás előtt előtt érdemes ellenőrizni, hogy az adott lámpa tápegysége támogatja-e a LED-fényforrásokat.

Az MR16 (GU5.3) foglalatnak köszönhetően egyszerűen cserélhetők és telepíthetők. Teljesítményük általában 3W-tól 7W-ig terjed, ami a 20W – 50W halogén izzóknak felel meg. Különböző sugárzási szögek közül választhatsz, a szűk fókuszútól a szélesebb fényeloszlásig, így pontosan beállíthatod a megvilágítás irányát és mértékét. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelő MR16 12V LED fényforrást!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket