Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Legrand Forix

Stav produktu
Cena
382 Ft - 3 450 Ft
Névleges áram
6 A - 16 A
Szín
3
25
7
Védettség  
3
2
Termék szűrő
35 ajánlat

  Legrand Forix 101 egypólusú kapcsoló IP20 falon kívüli bézs (782430)
%
TOP ÁRNeked
11 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 702 Ft
  Legrand Forix 2x2P+F csatlakozóaljzat IP20 falon kívüli fehér(782413)
%
TOP ÁRNeked
  Legrand Forix 2P+F csatlakozóaljzat IP20 falon kívüli bézs(782441)
%
TOP ÁRNeked
  Legrand Forix 106 váltókapcsoló IP44 falon kívüli fehér(782363)
%
TOP ÁRNeked
  Legrand Forix N101 egypólusú nyomó IP44 falon kívüli fehér (782364)
%
TOP ÁRNeked
  Legrand Forix 106 váltókapcsoló IP20 falon kívüli fehér(782404)
%
TOP ÁRNeked
 

A Legrand Forix termékcsaládja a falon kívüli szerelvények kategóriájában kínál kiemelkedő megoldásokat, amelyek ötvözik a funkcionalitást, a biztonságot és a dizájnt. Legyen szó lakóépületekről vagy ipari létesítményekről, a Forix IP20 és IP44-es szerelvényei ideális választást jelentenek. 

A Forix IP20 termékei kifejezetten a biztonságos és egyszerű szerelést helyezik előtérbe. A termékek kialakítása lehetővé teszi a gyors és pontos munkát, köszönhetően a csavaros vezetékbekötésnek és a mechanizmus aktív pontjainak védelmének, amelyek megakadályozzák a szerelés közbeni érintést. Emellett a termékek hátlapja szintezhető, így a fal egyenetlenségei sem jelentenek problémát. A fehér és bézs színben elérhető kapcsolók és csatlakozóaljzatok fényes felületükkel elegáns megjelenést kölcsönöznek bármilyen környezetnek.

A Forix IP44 termékcsaládot a vízmentesség jellemzi, amely kiváló választássá teszi olyan helyiségekben, ahol magasabb védettségi szintre van szükség. A csatlakozóaljzatok és kapcsolók nem csak biztonságosak, hanem ergonómikus dizájnnal és egyes modellekben  praktikus, LED-es fényjelzési lehetőségekkel is rendelkeznek. Az IP44 termékek fehér és szürke színben kaphatók, fényes felületükkel és kompakt kialakításukkal könnyedén illeszkednek bármilyen környezetbe.

A Forix termékcsalád rugalmassága és sokoldalúsága különösen hasznos, amikor különböző villamossági és informatikai rendszerek összekapcsolásáról van szó. A munkaállomásokhoz kínált adapterek és kiegészítők lehetővé teszik a rendszerek egyedi igények szerinti kialakítását, míg a munkaállomások felszerelése egyszerű és gyors, legyen szó vízszintes vagy függőleges telepítésről.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket